Mokken met logo bedrukken

Val op door met jouw logo of tekst op een mok te staan. Zeg nou eerlijk hoeveel kopjes koffie drink je wel niet op een dag? Uitstekende manier van promotie dus. Laat ook je mokken bedrukken. Ontdek ons aanbod van mokken onderin deze pagina.

(76 artikelen gevonden)

Pagina's

Bedrukte mokken als relatiegeschenk of promo-artikel

Een bedrukte mok is al jarenlang een populair relatiegeschenk om weg te geven. Waarom? Een mok is een artikel dat dagelijks gebruikt wordt en is daarom een welkome geschenk voor iedereen. Of het nu koffie, thee of warme chocolademelk is, iedereen kan genieten van een goede mok om uit te drinken. Daarnaast zorgt het dagelijks gebruik ervoor dat het een perfect promotiemiddel is voor jouw merk. Wanneer jij een logo, tekst of andere boodschap op de mok laat bedrukken, zal deze dagelijks in beeld komen bij je doelgroep. Hierdoor wordt jouw naamsbekendheid verhoogt. De kracht van goede marketing zit ‘m nu eenmaal in herhaling!

Laat mokken bedrukken met jouw eigen logo of tekst

Wanneer je een mok wilt weggeven als relatiegeschenk of promotieartikel, kun je deze geheel naar wens laten personaliseren. De meeste mokken worden bedrukt in één of meerdere kleuren. Hierbij kan je kiezen voor jouw eigen PMS kleuren, waardoor de bedrukking perfect zal aansluiten bij jouw huisstijl. Daarnaast is het ook mogelijk om de mokken in full colour te laten bedrukken. Hierbij is jouw geschenk als het ware een fotomok. Je kunt een gehele afbeelding op jouw mok laten bedrukken. Hiermee valt jouw geschenk goed op en kun je qua design alle kanten op.

Een breed aanbod van mokken en andere drinkwaren

Net al de bedrukking, kun je ook de keuze van je mok toespitsen op jouw wensen. Wil jij bijvoorbeeld een strakke mok met logo bedrukken voor jouw bedrijfskantine, dan heb je hier een brede keuze in. Wil jij liever een modern en trendy design, die je weg kunt geven als relatiegeschenk tijdens bijvoorbeeld een evenement, dan hebben wij hier ook een brede keuze in. Welk servies je ook wilt gebruiken in je eigen kantine of weg wilt geven als geschenk, wij geven je een breed aanbod. Naast mokken kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor bedrukte waterflessen, glazen en thermosbekers.

Jouw bedrukte mokken volledig naar wens gemaakt

Via de webshop kun je heel eenvoudig al je bedrukte mokken bestellen. Of je nu mokken in kleine oplage wenst of mokken met een personalisatie, wij geven je een passend aanbod. Ook wanneer je op onze webshop geen passend aanbod kunt vinden, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, ontvang jij van ons een digitale drukproef. Dit is een voorbeeld van jouw bedrukte mokken. Wanneer je 100% tevreden bent met dit design zullen wij het drukproces pas starten. Zo ben je er zeker van dat jouw bedrukte mokken aan jouw wensen voldoen.