0
Op werkdagen bereikbaar tot 17:30
0478 - 557 300

Met trots presenteren wij u Heijn. Dé persoonlijkheid achter het relatiegeschenk.

Van Heijster bestaat inmiddels ruim 40 jaar. Een mooie gelegenheid om Van Heijster in een nieuw jasje te steken! Dat we al 40 jaar bestaan hebben we te danken aan onze trouwe klanten en daarom hebben wij onze nieuwe huisstijl ontwikkeld aan de hand van hun verwachtingen. Onze klanten weten namelijk als geen ander wat ons sterk maakt.

Uit een recent klantonderzoek, uitgevoerd begin 2017, bleek dat wij voor velen dé partij zijn die volledig ontzorgt en altijd klaarstaat met persoonlijk advies. Hier zijn wij bij Van Heijster supertrots op en wij willen iedereen bedanken voor alle mooie woorden en beoordelingen!

We stellen u graag voor aan het boegbeeld van onze nieuwe huisstijl: Heijn. Heijn is de helpende hand die met zijn ervaring iedereen voorziet van handige tips. Ons team staat altijd voor u klaar om u telefonisch te helpen bij het vinden en bestellen van het ideale relatiegeschenk. Wel zo fijn - ook in het digitale tijdperk.

Dé persoonlijkheid achter het relatiegeschenk

Heijn: persoonlijk & relatiegericht

Persoonlijk & relatiegericht

We houden van persoonlijk contact! Ons team staat altijd voor u klaar om u telefonisch te helpen bij het vinden en bestellen van het ideale relatiegeschenk. Wel zo fijn in het huidige digitale tijdperk.

Heijn: meelevend en vol initiatief

Meelevend & vol initiatief

We denken graag met u mee! Verwacht creatieve ideeën of een voorstel op maat. Omdat we ons inleven in uw merk en klanten, kunnen we u gericht helpen met een passend advies.

Heijn: dynamisch en snel

Dynamisch & snel

Door onze enorme ervaring kunnen we snel schakelen en vol energie met uw vraag aan de slag. Wij weten wat werkt en hoe u maximaal resultaat bereikt. Een deskundig team vol passie werkt met overgave aan elke order: groot of klein.

Heijn: helder en transparant

Helder & transparant

We zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent en adviseren u met een passend advies. Technisch helpen we u met een opdruk, sturen we een sample en digitale drukproef op en zijn we duidelijk wanneer u alles geleverd krijgt.

 

Bekijk onze bedrijfsfilm »

Terug naar boven