Gepersonaliseerde bidons met naam

Laat bidons personaliseren met de namen van jouw medewerkers. Een gepersonaliseerde bidon op naam is de trend van dit jaar. Bekijk ons assortiment. Heb je hulp nodig? Bel dan naar onze verkopers op 0478 557 300. Zij staan elke werkdag voor je klaar. 

Sorteer op

7 producten

Dubbelwandige waterfles
Vanaf
€ 5,22
(2)
Kleine oplage
  • Deze fles kan volledig rondom bedrukt worden
Dubbelwandige waterfles full colour [500 ml]
Vanaf
€ 11,01
(1)
Kleine oplage
  • Bedrukking in full colour
Waterfles Hiking [400 ml]
Vanaf
€ 1,52
(2)
Kleine oplage
  • Deze fles kan volledig rondom bedrukt worden
Bidon Straw [750 ml]
Vanaf
€ 6,17
(2)
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Dopper Original [450 ml]
Vanaf
€ 7,70
(53)
Topper
  • Duurzaam en verantwoord geschenk
Waterfles full colour [750 ml]
Vanaf
€ 8,14
Kleine oplage
  • Bedrukking in full colour of gravering
Waterfles Hiking full colour [750 ml]
Vanaf
€ 3,86
(1)
  • Bedrukking in full colour of gravering

Gepersonaliseerde bidons bedrukken

Bidons op naam laten bedrukken? Wij beschikken over de meest moderne druktechnieken waardoor het mogelijk is om de naam van je medewerkers op een bidon te bedrukken. Zo weet je ook zeker dat jouw bidon van jou is, wel zo handig in deze tijd. Gepersonaliseerde bidons zijn veel te vinden in sportscholen, op kantoren, onderweg of bij iemand thuis. Je weet zeker dat een gepersonaliseerde bidon lang mee gaat.

Bidons op naam bestellen

Hoe werkt het? Bij Van Heijster kan je eenvoudig online je bestelling plaatsen. Onze medewerkers bellen je daarna op om je bestelling door te nemen. Tijdens dit proces kan je aangeven dat je gepersonaliseerde bidon wilt laten bedrukken. Je ontvangt dan de instructies om de namen van je medewerkers, relaties of vrijwilligers door te geven. 

Gepersonaliseerde bidons zijn ook duurzaam

Gepersonaliseerde bidons bedrukken gaan vaker mee dan één keer, wat we vaak niet zien in het geval van plastic waterflesjes. Je zorgt er dus ook voor het milieu. Wij hebben ook duurzame drinkwaren in ons assortiment, hiervan zijn de grondstoffen ook milieuvriendelijk of is het product milieuvriendelijk geproduceerd. Onze gepersonaliseerde waterfles van Dopper is uiteraard een duurzame keuze.

Full colour gepersonaliseerd

In vele gevallen kan de gepersonaliseerde bidon bedrukken in full colour. Hierdoor val je extra op, daarnaast hebben de gepersonaliseerde bedrukte bidons een groot drukvlakte waardoor je nog eens extra opvalt. Voordat we gaan bedrukken maken we altijd een drukproef. Zo weet je zeker hoe jouw gepersonaliseerde bidon bedrukt gaat worden. Heb je vragen of wil je liever persoonlijk advies? Bel dan met onze verkoper op 0478 557 300. Wij staan elke dag voor je klaar.