Mokken bedrukken

Mokken in alle soorten, maten en materialen u vindt het hier. Laat de mokken bedrukken met uw logo en uw huisstijl zal overal terugkomen.

(62 artikelen gevonden)

Pagina's

Mok bedrukken met tekst en/of logo

De koffie smaakt pas echt lekker wanneer het wordt gedronken uit een mok met opdruk! Dit kan een mok met tekst, een mok met logo of zelfs een gepersonaliseerde mok met naam zijn. De keuze is helemaal aan u. U kunt de gepersonaliseerde mokken weggeven als relatiegeschenk. Erg leuk als u de mokken met opdruk ook vult met bijvoorbeeld snoepgoed of andere lekkernijen. Daar zullen uw relaties van opkijken!

Ook voor intern gebruik is de mok met opdruk een goede aanvulling. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe look voor uw kantoor? Laat nieuwe kofiemokken bedrukken en u zal zien dat de sfeer opeens anders is! Ook een mooi relatiegeschenk om te geven aan een jonge ondernemer die zijn eerste kantoor betrekt. Mokken met logo geven binnen uw kantoor meteen een mooie uitstraling. 

Op zoek naar mokken in kleine aantallen? Wij bedrukken ook mokken in kleine aantallen. Ideaal als u een klein bedrijf heeft of maar enkele geschenken wilt uitdelen. 

Gepersonaliseerde mok met foto voor iedere relatie

U kunt ook de mok personliseren. Zo heeft u voor iedere relatie een unieke koffiemok in handen. U kunt de mok met foto bedrukken wat gelijk zorgt voor een vrolijke uitstraling, maar u kunt ook een combinatie maken van een mok met foto en tekst. Laat bijvoorbeeld mokken bedrukken met naam en uw bedrijfslogo. Hierdoor zullen uw relaties zich direct verbonden voelen met uw organisatie.

Van bedrukte koffiebekers tot theeglazen met opdruk

Het assortiment voor bedrukte koffiemokken is zeer uitgebreid. Of het nu een geschenk is voor afgestudeerde studenten, om uit te delen op een beurs of als aandenken aan een bruiloft of ander feest, u vindt altijd een passende relatiegeschenk mok. Naast de koffiebekers met opdruk kunt u ook theeglazen bedrukken. Om u serviesgoed compleet te maken hebben we zelfs ook bedrukte borden.

Direct online uw bedrukte mokken bestellen?

Goedkoop mokken bedrukken is geen probleem bij Van Heijster. De mokken hebben altijd de laagste prijzen en zijn eenvoudig online te bestellen. Bij Van Heijster kunt u sowieso gemakkelijk  alle relatiegeschenken bestellen. U ontvangt altijd een gratis drukproef ter goedkeuring voordat wij de koffiebekers bedrukken. Bovendien is de levering voor bedrukte koffietassen geheel gratis en staan deze binnen acht werkdagen bij u op de stoep.