Mepal

Mepal staat bekend om hun hoogwaardige producten voor voedsel en drinken, met een sterke focus op milieuvriendelijkheid en het tegengaan van voedselverspilling! Hun prachtige producten zijn niet alleen slim en doordacht, maar ook duurzaam gemaakt. Personaliseer nu jouw favoriete exemplaren!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mepal: topkwaliteit lunchtrommels -bakjes en drinkbekers

De producten van Mepal staan bekend om hun kwaliteit en veelzijdigheid. Zo zijn alle producten erg gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te openen en te sluiten en gegarandeerd BPA-vrij. Ook zijn ze eenvoudig schoon te maken. Kortom: de drinkbekers, flessen en lunchboxes van Mepal zijn zo gemaakt dat je er jarenlang plezier van hebt. 

 

Laat Mepal lunchsets met naam of logo bedrukken

Maak een gepersonaliseerde broodtrommel, bedruk lunchboxes en voorzie bekers, thermosflessen en waterflessen van jouw foto, (bedrijfs)naam of logo. Dit kan bijvoorbeeld ook het logo van jouw scholengemeenschap, BSO-organisatie of vereniging zijn. Daarbij kan je jouw favoriete Mepal items ook helemaal personaliseren in jouw huisstijlkleuren of bijvoorbeeld in een dieren- of bloementhema. Met jouw ontwerp creëer je een compleet uniek exemplaar. 

 

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van bedrukte lunchaccessoires van Mepal 

Bij Van Heijster regel je een voudig en snel een Mepal product met bedrukking. De mogelijkheden zijn eindeloos: 

 

  • Alle Mepal producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Personaliseer en kies je eigen logo, afbeelding of personaliseer je Mepal item met naam, zo maak je 'm persoonlijk en uniek!
  • Kies een lettertype en een kleur voor de opdruk.
  • Altijd een origineel, bruikbaar en nuttig persoonlijk relatiegeschenk of klassencadeau met naam.
  • Tip! Een gepersonaliseerd Mepal item is een super handig kado voor alle schoolgaande kinderen. Zo komen ze altijd met de juiste broodtrommel en beker weer naar huis. Customize en ontwerp nu een gepersonaliseerde lunchbox en drinkbeker, met logo en naam!

  

Nog vragen? Wij staan voor je klaar!

 

Bij Van Heijster streven we naar direct en persoonlijk contact met onze klanten, want zo kunnen we jou het beste helpen. Of je nu specifieke vragen hebt over het personaliseren en bedrukken van Mepal artikelen of meer informatie nodig hebt, ons enthousiaste team staat voor je klaar. Je ontvangt altijd persoonlijk advies op maat. Telefonisch of via de chat, net wat jij fijn vindt. Laat ons jou helpen bij het vinden van de juiste producten om jouw klanten, bezoekers of medewerkers te verrassen.