Muismatten bedrukken met logo

Zoekt u bedrukte muismatten? Dan bent u bij Van Heijster Relatiegeschenken aan het juiste adres. Geef een bedrukte muismat weg als relatiegeschenk en uw relatie zal dagelijks aan uw bedrijf herinnerd worden. Selecteer hieronder uw bedrukte muismat naar keuze en bestel direct online.

Sorteer op

9 producten

Muismat Brite-Mat
Vanaf
€ 1,37
Muismat Full Colour
Vanaf
€ 3,55
(1)
  • Onmisbaar op het bureau van uw relaties
Muismat met draadloos oplaadstation
Vanaf
€ 9,92
  • Bedrukking in full colour
Kurken muismat met draadloze oplader
Vanaf
€ 7,13
  • Bedrukking in full colour
Q Mat® ronde muismat
Vanaf
€ 2,09
(1)
Muismat Clickview
Vanaf
€ 0,97
  • Bedrukking in full colour
Brite-Mat® muismat met bandmateriaal
Vanaf
€ 1,32
RPET Muismat Schoonmaakdoek
Vanaf
€ 1,42
Nieuw
  • Bedrukking in full colour
Rubberen muismat Gabriel
Vanaf
€ 0,61
Nieuw
  • Bedrukking in full colour

Bedrukte muismatten voor een groot bereik

De muismat is een origineel relatiegeschenk voor thuis of op het werk. Geef een bedrukte muismat weg aan uw relaties om elke dag onder de aandacht te komen. Wanneer u uw muismat met opdruk weg geeft, zal deze dagelijks in beeld zijn bij de ontvanger. Combineer bedrukte muismatten bijvoorbeeld met een nuttig cadeau zoals webcam covers of andere kantoorartikelen. Zo geeft u uw relaties een nuttig cadeau mee, maar promoot u ook op slimme wijze uw bedrijf, organisatie of vereniging. U kunt de muismat bedrukken met uw logo en/of tekst, maar het is uiteraard ook mogelijk om uw contactgegevens of een leuke afbeelding op de muismat te laten drukken.

Kies een gepersonaliseerde muismat met full colour print

De muismatten kunnen in volledige custom print bedrukt worden. Zo kunt u eenvoudig kiezen tussen een opdruk in uw eigen bedrijfskleuren of een kleurrijke full colour print. Dankzij de speciale druktechniek kunt u niet alleen in full colour printen, maar kunt u ook de muismat personaliseren met bijvoorbeeld de namen van uw relaties. Uw relaties zullen versteld staan van het geschenk. Bovendien zal uw bedrukte muismat met persoonlijke bedrukking en full colour kleuren extra goed uitspringen. Dat is nog eens opvallen! Val helemaal op door pennen op naam te personaliseren. 

Uw bedrukte muismatten snel in huis

Al uw wensen voor uw gepersonaliseerde muismatten kunt u direct online aangeven. Op basis van uw wensen maken we een digitale drukproef ter goedkeuring. Wanneer u akkoord geeft zullen wij uw muismatten drukken. Deze heeft dan vaak al binnen 8 werkdagen in huis (tenzij anders vermeld). Bent u er nog niet helemaal uit of vind u hier niet wat zoekt? Neem contact met ons op en wij helpen u dan graag met uw zoektocht naar de juiste muismat.