Overige gadgets bedrukken

Bekijk hier ons grote assortiment aan computer accessoires. Handige gadgets, die u natuurlijk kunt laten bedrukken met uw logo en/of reclameboodschap.

Sorteer op

1 product

NFC lezer/schrijver
Vanaf
€ 51,59
Nieuw

Computer accessoires en gadgets als promotiemateriaal

Wat is er anno nu een betere manier om uw bedrijf of organisatie onder de aandacht te krijgen dan met een opvallende gadget? De computeraccessoires zijn niet weg te denken uit het dagelijks leven. Hierdoor zijn ze perfect om goed onder de aandacht te komen bij uw doelgroep. Helemaal wanneer u de accessoires en gadgets laat bedrukken met uw eigen logo en/of een originele tekst. Tegenwoordig staan de bedrukte computeraccessoires  ook in de top 5 van populairste weggevers op beurzen en open dagen.

Ruime keuze uit verschillende computeraccessoires

Bij Van Heijster vindt u een breed scala een handige en verrassende computerartikelen, die niet alleen praktisch van aard zijn maar ook een unieke manier bieden om uw doelgroep te bereiken. Dankzij de ruime keuze kunt u altijd een geschenk kiezen dat precies bij u past. Kies bijvoorbeeld voor een handige stylus pen met logo en geef deze weg als promotioneel artikel of kies voor een bedrukte bluetoothspeaker en geef deze cadeau bij een aankoop. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij bij Van Heijster helpen u graag verder met een persoonlijk advies op maat.

Zo is het bijvoorbeeld ook erg leuk om de computeraccessoires te combineren met andere relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een multifunctionele stylus pen gecombineerd met een bedrukt notitieboekje en geef deze weg tijdens een seminar. De ontvangers kunnen het geschenk direct in gebruik nemen en ook lang daarna komt uw opdruk keer op keer in beeld.

Smartphone gadget met opdruk voor een extra groot bereik

Naast de handige computeraccessoires, kunt u ook kiezen voor moderne smartphone gadgets. Deze doen het goed bij jong en oud. Hiermee zult u gegarandeerd een brede doelgroep aanspreken. Iedereen wil zijn smartphone wel voorzien van persoonlijke accessoires om deze meer eigen te maken. U kunt kiezen uit veel diverse artikelen die u tijdens verschillende gelegenheden kunt weggeven. Denk bijvoorbeeld aan het weggeven van oordopjes tijdens een beurs een bedrukte powerbank bij een weekendje weg. Wat u ook kiest, alle gadgets zijn perfect te bedrukken met uw logo en/of tekst.

Altijd een bedrukt computeraccessoire op maat!

Alle computeraccessoires zijn naar wens te bedrukken. U kunt uw wensen zowel telefonisch als online doorgeven. Uiteraard staan wij altijd voor u klaar met een persoonlijk advies. Bovendien ontvangt na het plaatsen van uw bestelling altijd een drukproef ter goedkeuring. Zo kunt u precies zien hoe het artikel met opdruk eruit komt te zien. Bent u er nog niet helemaal uit? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan!