Zonne-energie opladers bedrukken

Een duurzaam relatiegeschenk nodig? Denk dan eens aan de solar chargers. Bekijk ons ruime assortiment zonne-energie opladers/powerbanks. 

Solar chargers bedrukken met  logo en/of tekst

Originele relatiegeschenken winnen terrein, zoals ons constant groeiende assortiment powerbanks, opladers en solar chargers. In een tijd waarin je niet meer met een lege smartphone kan komen te zitten en duurzaamheid belangrijk is. Is het zaak om altijd een extra accu bij je te hebben, zodat de telefoon altijd weer helemaal kan worden opgeladen. Deze zogenaamde powerbanks op zonne-energie winnen aan populariteit en zijn daarom een uitermate geschikt relatiegeschenk voor iedere doelgroep. Door de grote drukvlakken die de charger heeft kan elke solar powerbank bedrukt worden met een logo of een andere opdruk. De bedrukte solar powerbanks zijn dus een uitstekend relatiegeschenk dat niet alleen leuk, maar ook nog erg handig is. 

Zonne-energie opladers met een capaciteit vanaf 3000 mAh

De basismodellen in ons assortiment hebben een capaciteit tussen de 3000 mAh en 4000 mAh. Hiermee kun je een hedendaagse telefoon sowieso één keer volledig opladen en heeft dan nog genoeg inhoud over om een smartphone nogmaals gedeeltelijk op te laden. Door de solar powerbank in de zon te leggen stroomt de accu weer vol. Ideaal voor op een festival of een kampeervakantie, want zo raakt de powerbank nooit leeg, terwijl u geen stroom nodig heeft! Laat een powerbank op zonne-energie bedrukken met uw logo en je hebt zeker een succesvol relatiegeschenk!