0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Exclusieve mogelijkheden

Relatiegeschenken zijn onmisbaar in de marketingstrategie. Zeker in de huidige tijden, waar een persoonlijke benadering nodig is om de klant tevreden te stellen, zijn deze geschenken onmisbaar. Bij Van Heijster willen wij bedrukte relatiegeschenken bereikbaar maken voor iedereen, daarom hebben wij een aantal exclusieve mogelijkheden in het leven geroepen, waaronder bijvoorbeeld kleine aantallen. Met dit aanbod kunnen wij het ook voor de kleine ondernemer makkelijk om relatiegeschenken te bedrukken en daarmee hun marketingdoelen te behalen. Ben je benieuwd naar alle exclusieve mogelijkheden? Laat je inspireren door de opties hieronder of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.


 

 


Alle concepten uitgelicht

EMet deze concepten willen we het voor jouw een beetje makkelijker maken om relatiegeschenken te bedrukken en succesvol in te zetten. Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende concepten te combineren. Denk bijvoorbeeld aan kleine aantallen met een mega lasergravering. Bekijk de video's hieronder voor meer informatie over de concepten en neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Jouw merk MEGA GROOT in beeld

Met de MEGA lasergravering kunnen we lasergravering toepassen op een extra groot drukvlak. Uniek voor de promotionele markt, maar binnen handbereik voor jou! Laat jouw relatiegeschenk graveren door middel van een mega lasergravure en verras hiermee je relaties.

IN HET KORT:

 • Gedetailleerd resultaat
 • Luxe inscriptie
 • Groot drukvlak
 • Op diverse artikelen mogelijk

 

Ontdek meer over Mega lasergravering »

Maak een give-away persoonlijk

Laat relatiegeschenken personaliseren op naam. Leuk als geschenk voor jouw medewerkers of relaties. Maak het cadeau nog persoonlijker! Wij geven je graag advies. Ga snel naar de website en chat met ons! Wij kunnen jouw bestelling leveren op verschillende (thuis)adressen. Zo kun je een leuk geschenk of cadeaupakketje naar al jouw medewerkers of relaties laten sturen. Voor deze levering rekenen wij een kleine meerprijs van € 7,50 per adres (Benelux), exclusief BTW.

IN HET KORT:

 • Uniek voor iedere ontvanger
 • Naast namen ook te personaliseren met een unieke tekst
 • Diverse opdrukmogelijkheden
 • Optimale impact en langdurig resultaat

 

Ontdek meer over personaliseren »

 

Artikelen in kleine aantallen

Het bedrukken van relatiegeschenken is nu ook binnen handbereik voor kleine ondernemers, verenigingen en ZZP’ers. Een groot aanbod van onze relatiegeschenken is nu namelijk te bestellen in zeer kleine aantallen. Het aanbod varieert van luxe relatiegeschenken tot promotionele weggevertjes. Zo kun je ook een kleinere doelgroep, selectie relaties of een klein hecht team verrassen met een origineel cadeau.

IN HET KORT:

 • Divers aanbod relatiegeschenken
 • Kleine afnames voor iedere doelgroep
 • Altijd het juiste aanbod

 

 

Ontdek meer over kleine aantallen »


 

NEEM CONTACT MET ONS OP »
Terug naar boven