Aanstekers bedrukken in kleine oplage

Wil je aanstekers afnemen in kleine aantallen? Verblijd je relaties met een handige en leuke gadget, en laat aanstekers bedrukken met je naam of logo. 

Bedrukte aanstekers als weggever

Als je op zoek bent naar leuke bedrukbare gadgets en weggevers dan kun je denken aan bedrukte sleutelhangerskeycords met opdruk of snoep met bedrukking. Maar wist je dat de bedrukte aansteker één van de meest populaire weggevers onder de promotieartikelen is? Je kunt de relatiegeschenk aansteker namelijk overal weggeven: denk aan beurzen, festivals en andere evenementen. Een aansteker met bedrukking is geschikt voor elke gelegenheid! Je kunt de aansteker laten bedrukken met je bedrijfsnaam, logo of originele tekst. Een bedrukte aansteker wordt zeker gewaardeerd door je (zaken)relaties en partners. 

Aanstekers bedrukken als herinnering aan mooie momenten

Een aansteker met opdruk is niet alleen relevant wanneer je een bedrijf hebt en je naamsbekendheid wilt vergroten. Ook voor privé gelegenheden kun je aanstekers bedrukken. Heb jij binnenkort iets te vieren? Een jubileum, een bruiloft, een nieuw huis? Geef na afloop van het feest al je vrienden en familie een aansteker met foto of quote mee als herinnering aan de mooie avond. Of je kennissen nu het gasfornuis of de barbecue aansteken, je bent altijd een beetje bij ze en ze zullen het topfeest niet snel vergeten. Om je dierbaren een extra leuke weggever te schenken kun je de te bedrukken aanstekers ook combineren met chique dinerkaarsen of gepersonaliseerde geurkaarsen. 

Zet aanstekers met logo in om je bereik te vergroten

Aanstekers met opdruk zijn een uiterst geschikt promotieartikel, ze zorgen namelijk voor een groot bereik. Je bent er zeker van dat jouw reclame aanstekers door meer dan één paar ogen gezien zal worden. Aanstekers personaliseren door middel van bedrukking is niet de enige manier waarop jij jouw branding versterkt. Doordat de te bedrukken aanstekers in verschillende kleuren beschikbaar zijn kun je een aansteker met opdruk uitkiezen welke bij jouw huisstijl past. Hierdoor zijn aanstekers met logo voor veel branches interessant. Run jij bijvoorbeeld een Italiaans restaurant en wil jij de naamsbekendheid van je zaak vergroten of belangrijke relaties een persoonlijke weggever schenken? Combineer rode, witte en groene aanstekers met bedrukking tot een tricolore relatiegeschenk.

Slimme marketing: laat aanstekers bedrukken in kleine oplage

De bedrukte aansteker is een voor de hand liggend promotiemiddel om de massa mee te bereiken. De te bedrukken aanstekers zijn praktisch en komen altijd goed van pas. Wanneer je echter een kleiner segment van je doelgroep wilt bereiken, biedt aanstekers bedrukken in kleine aantallen een uitkomst. Door aanstekers met opdruk in kleine oplage te bestellen kun je de te communiceren boodschap op subdoelgroepen toesnijden. Zoek naar een geschikte quote voor ieder segment en zorg ervoor dat de aanstekers met bedrukking op het juiste moment bij de juiste mensen terecht komen. Op deze manier leveren de bedrukte aanstekers hoogkwalitatieve leads op en is de kans op conversie groter.

De nichemarkt betreden met bedrukbare aanstekers in kleine aantallen

Heb je een nieuwe doelgroep voor je business op het oog? Na marktonderzoek kun je de potentie van de nieuwe targetmarket testen door een kleine oplage bedrukte aanstekers te bestellen en deze uit te delen. Daarnaast kun je kleine aantallen bedrukte aanstekers ook heel goed inzetten om een lopende actie te ondersteunen. Bedruk aanstekers met een originele hashtag zodat nieuwe leads je Instagram pagina snel vinden of laat aanstekers in kleine aantallen printen met een QR-code welke met de smartphone gescand kan worden en direct naar je website verwijst. Op deze manier verbind je offline en online marketing. De mogelijkheden van aanstekers met logo zijn eindeloos.

Verras relaties met een gepersonaliseerde aansteker

Omdat het altijd handig is om een vuurtje bij de hand te hebben, zijn bedrukte aanstekers en bedrukbare luciferdoosjes uitermate geschikte relatiegeschenken. Zet je relaties extra in het zonnetje met een gepersonaliseerde aansteker. Hoe persoonlijker, hoe beter! Kies bijvoorbeeld voor een aansteker met naam of zelfs met foto. Hier zul je menig relatie mee verblijden. Wil je een klein aantal aanstekers bestellen? Ook dat is mogelijk! Bij ons vind je altijd een passend geschenk; ook als je aanstekers wilt laten bedrukken in kleine oplage.

Bestel aanstekers met bedrukking in kleine oplage online

Bij Van Heijster kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment bedrukbare relatiegeschenken. Heb je al een keuze kunnen maken en weet je al hoe jij jouw aanstekers wilt laten bedrukken? Dan kun je de bedrukbare aanstekers eenvoudig online bestellen. Hier kun je precies aangeven wat je wensen zijn. Denk aan aantallen, kleuren en uiteraard de opdruk. Je ontvangt van ons altijd een digitale drukproef ter goedkeuring, zodat je van tevoren precies kunt zien hoe jouw bedrukte promotieartikel eruit komt te zien. Je komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan.

Heb je door het uitgebreide assortiment niet meer goed zicht op wat je graag wilt? Heb je vragen of ben je er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een offerte op maat. Dat kan door te bellen of door gebruik te maken van onze live chat. Wij helpen je graag de juiste weggever met bedrukking te vinden.