Aanstekers bedrukken in kleine oplage

Wilt u aanstekers laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Van Heijster Relatiegeschenken beschikt over een ruim assortiment te bedrukken aanstekers. Maak hieronder uw keuze en bestel de bedrukte aanstekers direct online.

Sorteer op

3 producten

Cricket Original aansteker
Vanaf
€ 0,59
(1)
BBQ aansteker Easy Light
Vanaf
€ 1,04
Vulaansteker Polo
Vanaf
€ 0,38
(1)

Van Heijster beschikt over een uitgebreid assortiment handige gadgets en weggevers die u kunt laten bedrukken. Denk aan bijvoorbeeld keycords met bedrukking, bedrukte sleutelhangers of anti stress artikelen met opdruk. Maar u kunt ook uw aanstekers met logo laten bedrukken! Maak hieronder uw keuze uit ons ruime assortiment aanstekers en laat ze eventueel bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam! Zo maakt u uw relaties blij met een handige en leuke gadget.

Aanstekers met logo bedrukken

Laat uw merk vlammen door aanstekers met opdruk of aanstekers met logo te bestellen. De bedrukte aansteker is één van de meest populaire weggevers onder promotieartikelen. De promotie aanstekers worden vaak weggegeven op beurzen en andere evenementen. Doordat de aanstekers voorzien zijn van een ruim drukvlak, kunt u de aanstekers gemakkelijk met uw eigen naam of logo laten bedrukken. Er is zelfs ruimte voor een wat langere tekst. Zo kunt u uw boodschap extra goed overbrengen. Omdat u er zeker van bent dat uw aanstekers met logo onder meer dan één paar ogen zullen komen, creëert u een groot bereik door de aanstekers als relatiegeschenk weg te geven tijdens een beurs of evenement. Ze zijn niet voor niets één van onze populairste relatiegeschenken!

Aanstekers laten bedrukken met logo

Omdat aanstekers veel gebruikt worden en het altijd handig is om er een bij de hand te hebben, zijn aanstekers en bedrukte luciferdoosjes uitermate geschikt als promotiemiddel. Maar u kunt elke relatie blij maken met een gepersonaliseerde aansteker. Zet iemand eens extra in het zonnetje door de aansteker met een mooie foto te bedrukken of met een leuke, persoonlijke boodschap. Dat is nog eens een uniek relatiegeschenk!

Laat geheel naar wens uw aansteker bedrukken

U ziet: er zijn ontzettend veel mogelijkheden om uw aanstekers met logo te laten bedrukken. U kunt de aanstekers zo persoonlijk en uniek maken als u zelf wilt. Bij Van Heijster kunt u namelijk zelf bepalen hoe de aanstekers bedrukt moeten worden. Geef online al uw wensen eenvoudig en snel door! Als wij de bestelling ontvangen hebben, sturen wij u een digitale drukproef toe. Hierop kunt u precies zien hoe uw aansteker met opdruk eruit komt te zien. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Heeft u vragen of advies nodig? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag en geven persoonlijk advies op maat. Maak ook eens gebruik van onze live chat: super snel en handig!