Elektrische aanstekers bedrukken

Laat elektronische aanstekers bedrukken met een opdruk naar keuze. Logo, bedrijfsnaam of mooie herinnering? Het is allemaal mogelijk. De elektronische aanstekers zijn beschikbaar in diverse kleuren en designs. Wordt het de mini of de BBQ aansteker?

Sorteer op

3 producten

Unilite aansteker Colourful
Vanaf
€ 0,24
(3)
Topper
Aansteker Electronic
Vanaf
€ 0,33
  • Bedrukking in full colour
Vulaansteker Polo
Vanaf
€ 0,38
(1)

Elektronische aanstekers in alle soorten en maten

Ben je op zoek naar een slimme en universele weggever? Aanstekers met logo blijven favoriet binnen relatiegeschenkland. Vooral elektrische aanstekers zijn in enorm populair, en niet zonder reden. Zo zijn elektronische aanstekers beschikbaar in diverse kleuren. Of het nu rood, paars, groen of blauw is; de elektronische aansteker past precies bij de huisstijlen van jouw merk. Daarnaast willen veel bedrijven multi-inzetbare gadgets en weggevers bedrukken. Elektronische aanstekers zijn dan de ideale giveaway: iedereen heeft wel eens een elektronische aansteker nodig. Of het nu is om het gasfornuis aan te steken of de kamer sfeervol te verlichten met kaarsjes, elektronische aanstekers komen altijd van pas.

Grote en kleine oplage elektronische aanstekers

Als het op bedrukte relatiegeschenken aankomt, wordt er vaak één hele belangrijke vraag gesteld: hoeveel geschenken moeten er bedrukt worden? In het segment van de elektronische aansteker kan deze vraag eenvoudig beantwoord worden. Je kunt namelijk zonder problemen kleine en grote oplagen elektronische aanstekers bestellen. Hoeveel elektronische aanstekers je bestelt, hangt af van de gelegenheid. En omdat je de elektronische aansteker ook zonder opdruk kunt bestellen, is het altijd mogelijk om een deel van de bestelling voor later te bewaren.

Goedkope elektronische aanstekers

Omdat wij als geen ander weten dat budget belangrijk is bevat het assortiment te bedrukken elektronische aanstekers zowel duurdere als goedkope aanstekers met opdruk. Ook de goedkope elektronische aanstekers zijn te bedrukken met opdruk naar keuze. Wil je meer leads binnenhalen voor jouw business? Dan laat je elektronische aanstekers bedrukken met jouw bedrijfslogo. Ben je op zoek naar een souvenir als aandenken aan een mooie gelegenheid? Dan zijn de gepersonaliseerde aanstekers wellicht iets voor jou. Denk je dat de aansteker een passende weggever is maar mist de elektrische aansteker nostalgie? Dan zijn er altijd nog vuursteen aanstekers te bedrukken met tekst en/of afbeelding.

Bestel jouw elektronische aanstekers bij Van Heijster

Ben je eruit en heb je de juiste elektronische aansteker gevonden? Tijdens je bestelling geef je aan in welke kleur je de elektronische aansteker wilt, hoeveel stuks er nodig zijn en of je de elektronische aansteker met bedrukking wilt ontvangen. Indien je een bedrukte elektrische aansteker bestelt, kun je de desbetreffende afbeelding eenvoudig uploaden. Na afronding van het bestelproces ontvang je van ons een digitale proefdruk van jouw elektronische aansteker. Ben je akkoord? Dan gaan wij van start en beginnen we met het bedrukken van jouw relatiegeschenk elektronische aansteker. In het geval van vragen over elektronische aanstekers en opdrukmogelijkheden kun je contact met ons opnemen.