Full colour aanstekers bedrukken

Bij Van Heijster kun je aanstekers fullcolour laten bedrukken. Dit gebeurt volgens een van de meest innovatieve druktechnieken: digitaal printen. Wil je aanstekers in fullcolour bedrukken, bijvoorbeeld met tekst én afbeelding? Bekijk in het assortiment welke aanstekers in multi-colour te bedrukken zijn.

Sorteer op

3 producten

BIC J26 Aansteker
Vanaf
€ 1,19
  • Made in europe
Vulaansteker Polo
Vanaf
€ 0,38
(1)
BIC J25 Digital wrap aansteker
Vanaf
€ 0,94
  • Made in europe

Digitaal printen en aanstekers fullcolour bedrukken

De meeste drukwerkorganisaties bedrukken aanstekers en andere gadgets en weggevers met logo volgens een selectief aantal manieren: zeefdruk en tampondruk. Bij deze druktechnieken is het combineren van diverse kleuren mogelijk, maar heeft wel een limiet. Wil je aanstekers fullcolour bedrukken? Dan doe je dat bij Van Heijster, volgens de digitale druktechniek. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen wij aanstekers fullcolour bedrukken. Hierdoor kun je niet alleen in tekstkleuren variëren maar gehele afbeeldingen in fullcolour op aanstekers bedrukken.

Bedruk aanstekers met fullcolour afbeeldingen

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken op het gebied van printen kunnen wij relatiegeschenken met logo en aanstekers fullcolour bedrukken. Wanneer je aanstekers fullcolour bedrukt, kun je allerlei aspecten van jouw huisstijl laten terugkomen. Hierdoor is jouw merk op een fullcolour bedrukte aansteker nog meer herkenbaar. Daarnaast maakt fullcolour aanstekers bedrukken spelen met woorden en kleuren nu nog makkelijker. Een voorbeeld: wanneer een tekst in één kleur bedrukt is, vallen alle componenten van deze tekst evenveel op. Het fullcolour bedrukken van aanstekers daarentegen maakt het mogelijk dat ieder woord van de aansteker afspringt en jij jouw merk letterlijk laat vlammen.

Welke aanstekers kan ik fullcolour bedrukken?

Bijna alle aanstekers uit het assortiment zijn fullcolour te bedrukken. Het ligt er maar net aan welke soort aansteker je zoekt voor jouw doelgroep. Wil je tijdens een evenement grote groepen mensen tegelijk bereiken met fullcolour bedrukte aanstekers? Ga dan voor goedkope aanstekers bedrukt met logo zodat de kosten per aansteker aanzienlijk laag blijven. Zoek je naar een relatiegeschenk dat langdurig relatieonderhoud in de hand werkt? Een elektronische aansteker bedrukken met fullcolour opdruk is een goede keuze. Deze fullcolour bedrukbare aansteker gaat langer mee en zal dus vaker in het zicht zijn.

Fullcolour aanstekers bedrukken bij Van Heijster

Bij Van Heijster kun je eenvoudig fullcolour aanstekers bestellen. Tijdens jouw bestelling geef je aan welke van de aanstekers fullcolour bedrukt dienen te worden, hoeveel je er hiervan wilt ontvangen en wat jouw opdrukwensen zijn. Wanneer je een bestand uploadt en de bestelling afrondt, ontvang je van ons een digitale drukproef van de fullcolour bedrukte aansteker. Dit is een voorbeeld van hoe de aansteker eruit komt te zien. Is het resultaat naar wens? Dan beginnen wij met het fullcolour bedrukken van je aanstekers en ontvang je deze zo snel mogelijk. Heb je vragen over de mogelijkheden van in fullcolour bedrukbare aanstekers? Neem contact met ons op.