Gepersonaliseerde aanstekers

Ben je op zoek naar een bruikbaar relatiegeschenk of wil je een nieuwe markt betreden door middel van weggevers? Je kunt gepersonaliseerde aanstekers met logo laten bedrukken. Aanstekers personaliseren met logo is een slimme manier om jouw merk onder de aandacht te brengen bij een grote groep mensen.

Sorteer op

2 producten

BIC J25 Digital wrap aansteker
Vanaf
€ 0,94
  • Made in europe
Vulaansteker Polo
Vanaf
€ 0,38
(1)

Gepersonaliseerde aanstekers met logo zijn multi-inzetbaar

Binnen de wereld van de relatiegeschenken zijn aanstekers met logo altijd een goede optie gebleken. Wanneer je op zoek gaat naar praktische gadgets en weggevers met opdruk focus jij je immers op giveaways die in verschillende situaties én aan verschillende doelgroepen weg te geven zijn. Dit is precies wat de gepersonaliseerde aansteker is: een breed inzetbaar relatieschenk. Je kunt namelijk aanstekers personaliseren met logo en weggeven tijdens beurzen en opendagen, maar je kunt gepersonaliseerde aanstekers ook weggeven tijdens feesten en festivals.

Je vindt een gepersonaliseerde aanstekers voor iedere doelgroep

De te personaliseren aanstekers zijn te gebruiken voor diverse doelgroepen. Is (een onderdeel) van jouw business bijvoorbeeld gericht op studenten? Gepersonaliseerde aanstekers met flesopener zijn ideaal voor deze groep mensen. Zijn gezinnen het publiek van jouw merk? Dan doet een gepersonaliseerde aansteker voor barbecue wonderen. Deze gepersonaliseerde aansteker met logo heeft een extra lange aansteekbuis waardoor kolen eenvoudig ontbranden. Daarnaast heeft is de BBQ aansteker navulbaar én is de gepersonaliseerde aansteker voorzien van kinderbeveiliging. Voor het personaliseren van aanstekers zijn er, net zoals bij andere relatiegeschenken met logo, meerde mogelijkheden.

Aanstekers personaliseren met logo

Gepersonaliseerde aanstekers met logo zijn favoriet onder de giveaways, hier zijn diverse redenen voor. Zo hebben de te personaliseren aanstekers een relatief groot drukoppervlak waardoor jouw logo extra goed zichtbaar is. De manier waarop gepersonaliseerde aanstekers met logo gebruikt worden, namelijk in de hand, vergroot ook de kans dat jouw brand eens goed bekeken wordt. Daarnaast zijn gepersonaliseerde aanstekers in diverse kleuren verkrijgbaar en kun je ook fullcolour aanstekers bedrukken. Hierdoor kun je de te personaliseren aanstekers met logo precies laten aansluiten op jouw huisstijl.

Aanstekers laten personaliseren? Bestel online!

Bij Van Heijster vind je diverse te personaliseren aanstekers, van extra grote aanstekers tot de kleinste aanstekers met gepersonaliseerde opdruk zijn bij ons verkrijgbaar. Daarnaast bevat het assortiment met logo te personaliseren aanstekers niet alleen vuursteen aanstekers met logo maar ook moderne elektronische aanstekers met opdruk. Wil je een aansteker met logo personaliseren? Het bestelproces is eenvoudig. Je selecteert de te personaliseren aansteker, geeft aan hoeveel stuks je wilt ontvangen en uploadt een bestand met de afbeelding waarmee wij jouw aanstekers personaliseren. Vervolgens ontvang je een digitale drukproef ter goedkeuring. Wanneer je akkoord gaat, beginnen wij met het personaliseren van de aanstekers, precies zoals jij dat wilt. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.