Goedkope aanstekers bedrukken

Goedkope aanstekers vind je bij Van Heijster. Wij hebben een ruim assortiment van goedkoop te bedrukken aanstekers beschikbaar. Kies uit full colour aanstekers, vuursteen aanstekers en elektronische aanstekers, allemaal goedkoop te bedrukken met jouw bedrijfslogo of slogan. Laat jouw brand vlammen!

Sorteer op

5 producten

Cricket Original aansteker
Vanaf
€ 0,59
(1)
Aansteker Electronic
Vanaf
€ 0,33
  • Bedrukking in full colour
Unilite aansteker Colourful
Vanaf
€ 0,24
(3)
Topper
Vulaansteker Polo
Vanaf
€ 0,38
(1)
Unilite M3L aansteker
Vanaf
€ 0,14
(5)

Goedkope aanstekers als leadgeneratie strategie

Bij Van Heijster kun je allerlei soorten aanstekers bedrukken. Voor veel bedrijven die op zoek zijn naar bedrukbare gadgets en weggevers is de aansteker met logo een prima optie. Dit komt doordat aanstekers breed inzetbaar zijn en dus voor heel veel doelgroepen gebruikt kunnen worden. Wanneer je aanzienlijke grote groepen wilt bereiken, wil je natuurlijk goedkoop aanstekers bedrukken. Het doel is immers om zoveel mogelijk leads binnen te halen en daarom wil je goedkope aanstekers met logo uitdelen. Gelukkig zijn aanstekers goedkoop te bedrukken. Je bedrukt de reclame aansteker namelijk vanaf 0,09 euro per stuk.

Aanstekers goedkoop bedrukken met logo

Of je nu op zoek bent naar goedkope bedrukbare aanstekers om weg te geven aan nieuwe prospecten of een relatiegeschenk voor collega’s nodig hebt; je kunt diverse soorten aanstekers goedkoop bedrukken. Zo kun je aanstekers met flesopener van tekst voorzien en aan medewerkers binnen jouw bedrijf schenken als bedankje, of barbecue aanstekers bedrukken en meegegeven aan nieuwe klanten. Het voordeel van de goedkope aanstekers is dat je niet veel geld kwijt bent aan een nuttige investering. Het is niet voor niets dat de aansteker een van de meest populaire relatiegeschenken met logo is.

Reclame aanstekers met logo uitdelen op evenementen

Wij geloven in slimme marketing. Wat verstaan wij hieronder? Gepersonaliseerde aanstekers voor een voordelige prijs. Doordat wij aanstekers bedrukken goedkoop aanbieden faciliteren wij massamarketing waardoor je zoveel mogelijk leads uit jouw investering haalt. Dit geldt ook voor fullcolour aanstekers en elektronische aanstekers met logo, je kunt ook deze aanstekers goedkoop bedrukken. Grote getalen reclame aanstekers met logo zijn ideaal om jouw merk bij veel mensen onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld op beurzen, opendagen en festivals.

Laat jouw aanstekers goedkoop met logo bedrukken

Wanneer je jouw keuze uit de te bedrukken goedkope aanstekers hebt gemaakt, is het bestelproces zeer eenvoudig. Allereerst selecteer je natuurlijk de door jou gekozen aansteker. Je geeft aan hoeveel van deze goedkope aanstekers bedrukt dienen te worden, welke kleur reclame aanstekers met logo het beste bij jouw merk past en met welke opdruk deze goedkope aanstekers bedrukt moeten worden. Wanneer de bestelling is afgerond ontvang je een digitale drukproef ter goedkeuring. Zo weet je precies hoe de reclame aanstekers eruit komen te zien. Na goedkeuring van dit voorbeeld beginnen wij met het bedrukken van goedkope aanstekers. Heb je vragen over een bepaald product of opdrukmogelijkheden? Neem contact met ons op.