Drijvende sleutelhangers bedrukken

Drijvende sleutelhangers bedrukken? Met de drijvende sleutelhangers komt het succes van jouw marketingactie boven water. Een leuke en originele weggever om cadeau te doen aan jouw doelgroep. Heb je hulp nodig? Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte en drukproef aan of bestel direct op de website. 

Sorteer op

5 producten

Drijvende sleutelhanger Square
Vanaf
€ 0,19
Op = Op
Drijvende sleutelhanger Circle
Vanaf
€ 0,19
Op = Op
  • Bedrukking in full colour
Drijvende sleutelhanger Sailingboat
Vanaf
€ 0,36
  • Bedrukking in full colour
Drijvende sleutelhanger Zeilschip
Vanaf
€ 0,27
(3)
  • Leuk en praktisch geschenk
Sleutelhanger Baltic Oval
Vanaf
€ 0,26
(1)
  • Bedrukking in full colour

Haal jouw naamsbekendheid boven water met drijvende sleutelhangers

Sleutelhangers zijn effectieve weggevers om in te zetten voor de promotie van jouw merk of product. De sleutelhanger relatiegeschenken zijn er in alle vormen en maten, waaronder dus ook de drijvende sleutelhangers vallen. De drijvende sleutelhanger blijven, zoals de naam al doet verklappen, drijven in het water. Dit maakt deze sleutelhangers perfect om in te zetten op recreatieparken of tijdens outdoor evenementen aan het water. Met de drijvende sleutelhangers zul je jouw relaties verrassen met iets unieks. Combineer de drijvende sleutelhanger met een bedrukte waterfles en zet in op evenementen als Wereldwaterdag om men meer bewust te maken van (drink)water. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Altijd een drijvende sleutelhanger die bij jou past

Het aanbod drijvende sleutelhangers is zeer divers. De sleutelhangers zijn gemaakt van een speciaal materiaal, dat ervoor zorgt dat de sleutelhanger met jouw sleutel eraan blijft drijven. Je kunt kiezen voor een sleutelhanger in een leuke vorm, zoals een boot. Maar je kunt ook kiezen voor een klassieke vorm, zoals een rondje. Deze kan je dan laten bedrukken met een opvallende print. Bijvoorbeeld met jouw logo of bedrijfsnaam. Deze zijn dan weer ideaal om bijvoorbeeld in te zetten bij de verhuur van bootjes etc. Hiermee blijft de sleutel altijd drijven als deze per ongeluk het water in valt en het zorgt voor een professionele uitstraling.

Jouw drijvende sleutelhanger bestel je eenvoudig online

Wil je jouw relaties ook verrassen met een drijvende sleutelhanger bedrukt met jouw eigen logo? Via de website kun jij heel eenvoudig jouw weggevertje bestellen. Kies een drijvende sleutelhanger die bij jou past en geef tijdens het plaatsen van je bestelling al je wensen door. Van jouw wensen maken wij een digitale drukproef. Dit is een digitaal voorbeeld waarop je kunt zien hoe jouw drijvende sleutelhanger met opdruk eruit komt te zien. Ben je 100% tevreden met de drukproef, dan zullen wij het drukproces starten. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan jouw wensen voldoet. Toch liever telefonisch of persoonlijk bespreken? Dat kan uiteraard. Wij staan voor je klaar om je te helpen.