Houten sleutelhangers bedrukken

Houten sleutelhangers laten bedrukken? Onze houten sleutelhangers kunnen gegraveerd en bedrukt worden. Graveren is een druktechniek met een luxe uitstraling en met bedrukking komt jouw huisstijl helemaal tot zijn recht. Heb je hulp nodig? Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte en drukproef aan of bestel direct op de website. 

Sorteer op

5 producten

Sleutelhanger Wood Square
Vanaf
€ 0,41
(1)
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Sleutelhanger Wood
Vanaf
€ 0,38
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Sleutelhanger Klompje
Vanaf
€ 1,24
(1)
  • Bedrukking in full colour
Metalen Sleutelhanger met Hout
Vanaf
€ 0,97
  • Bedrukking in full colour of gravering
Sleutelhanger Wood Circle
Vanaf
€ 0,34
  • Gravering van logo of tekst mogelijk

Een duurzame boodschap met houten sleutelhangers

Met sleutelhangers als relatiegeschenk zit je altijd goed, want wie heeft er nou geen sleutelbos, jas of tas waar ze een leuke sleutelhanger aan kunnen hangen. De houten sleutelhangers hebben op hun beurt weer een duurzame uitstraling. Met het schenken van een houten sleutelhanger zul je dus niet alleen je eigen boodschap, maar ook de boodschap over duurzaamheid overbrengen. Dit maakt houten sleutelhangers vandaag de dag een perfect promotiemiddel voor jouw merk. Deel de sleutelhanger uit op beurzen en andere evenementen en verspreid de boodschap. Combineer de sleutelhanger ook eens met andere duurzame geschenken, zoals een bedrukte waterfles of een eco-vriendelijk tasje en vergroot hiermee jouw impact.

Laat houten sleutelhanger bedrukken of graveren met logo

Wanneer je houten sleutelhangers wilt weggeven als promotieartikel of relatiegeschenk zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt de houten sleutelhangers bedrukken met jouw eigen logo of tekst in jouw eigen PMS kleuren. Hiermee wordt het een professioneel verlengstuk van jouw merk en komt jouw huisstijl helemaal tot zijn recht. Daarnaast is het ook mogelijk om de houten sleutelhangers te graveren. Hiermee ontstaat er een inscriptie in het hout, wat zorgt voor een duurzaam en luxe resultaat. Je kunt zelf bedenken hoe je de houten sleutelhangers wilt laten bedrukken of graveren. Maar mocht je er behoefte aan hebben, dan denken wij ook graag met je mee.

Houten sleutelhanger bedrukken? Wij helpen je

Het complete aanbod houten sleutelhangers is te vinden op onze website. Hier kun je ook op je gemak al je wensen aangeven, zoals het gewenste aantal en uiteraard opdruk. Wanneer je jouw bestelling hebt verzonden, zullen wij een digitale drukproef opmaken. Op dit voorbeeld kun je zien hou jouw bedrukte houten sleutelhanger eruit komt te zien. Wil je hier nog wijzigen aan brengen, dan kan dat. Pas wanneer je 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo ben je er zeker van dat het eindresultaat een jouw wensen voldoet. Bij vragen of onduidelijkheden kun je uiteraard contact met ons opnemen.