Borden bedrukken

Met bedrukte borden komt uw logo dagelijks in beeld. Verras uw relaties en medewerkers met een leuk bord bedrukt met uw logo.

Sorteer op

1 product

Rubberwood kaasplank Hollandaise [4-delig]
Vanaf
€ 12,38
  • Bedrukking in full colour of gravering

Een bord, als horecagelegenheid kunt u niet zonder. Of het nou een uitgebreide maaltijd is of een vlugge snack u zult het gegarandeerd op een bord presenteren aan uw bezoekers. Wat is er nou leuker dan een bord met uw logo er op. Nadat uw klant het bord heeft leeg gegeten komt uw logo tevoorschijn. Zo komt uw klant nog even extra in aanraking met uw naam.

Bedrukte borden in allerlei maten

Borden kunnen de hele dag door worden gebruikt, voor ontbijt, lunch, een avondmaaltijd of gewoon voor een tussendoortje. Wij hebben borden vanaf 17 cm t/m 30 cm doorsnede. De 17 cm borden zijn ideaal voor een gebakje of andere snack. Voor ontbijt en lunch kunt u de formaten 21 en 23 cm gebruiken. Natuurlijk staat het vrij om ieder formaat te gebruiken, wilt u een bord dat u voor meerdere momenten kunt gebruiken? Dan neemt u een van de grotere borden, zo weet u zeker dat het past. Of kies voor een complete serviesset zodat u sowieso meerdere formaat borden tot uw beschikking heeft.

Van snackbar tot hotel, borden komen altijd van pas

Of u nu een snackbar, hotel of restaurant heeft, u kunt niet zonder borden. Het voordeel van borden met uw logo is dat het meteen duidelijk is dat de borden van u zijn. Helemaal handig als u een cateringbedrijf heeft en met het eten borden meegeeft. Zo is het maar al te duidelijk dat deze borden van u zijn en dat ze aan u teruggegeven moeten worden. Handig, want er ontstaan nog al snel verwarring.

Borden met uw logo

Onze borden kunnen bedrukt worden met uw logo of bedrijfsnaam. Naast dat deze borden ideaal zijn voor horecagelegenheden zijn ze natuurlijk ook een prachtig geschenk. Geef uw relaties een bord met uw logo cadeau, iedere keer dat ze hun bord leeg eten komen ze in aanraking met uw naam. Of laat het bord bedrukken met een persoonlijke tekst. Om het serviesgoed helemaal compleet te maken kunt u ook nog bedrukte mokken, glazen en kop & schotels bestellen.

Bedrukte borden bestellen bij Van Heijster

U kunt via onze website gemakkelijk bedrukte borden bestellen. Via onze website geeft u al uw wensen via een aantal stappen aan ons door. Of u het bord nou wilt laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, het kan allemaal! Na het verzenden van uw bestelling ontvangt u van ons ter goedkeuring een drukproef. De levertijd van de bedrukte borden zijn 8 werkdagen, tenzij anders is aangegeven. Heeft u tijdens het bestellen vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.