Persoonlijke cadeaus voor uw relaties

Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau voor uw klanten, medewerkers of relaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan cadeaus, bovendien kunt u deze laten bedrukken met een persoonlijke boodschap. Zo heeft u een uniek en persoonlijk cadeau.

In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om het product te laten personaliseren met de naam van uw relatie, bijvoorbeeld de Dopper Original. Een praktisch, verantwoord en een persoonlijk geschenk.

Geefmomenten: voor ieder moment iets passends

Door het jaar heen zijn er verschillende geefmomenten, zoals Pasen, zomervakantie, sinterklaas en Kerst. Vergeet ook zeker niet verschillende bedrijfsmomenten, zoals een jubileum van uw bedrijf of het jubileum van uw medewerkers. Maar ook bijzondere momenten voor uw medewerkers zijn een cadeau waard, het behalen van diploma’s, de geboorte van een kind of hun verjaardag. Genoeg gelegenheden dus om een geschenk te geven.

Giftsets en originele cadeaus

Natuurlijk wilt u graag een origineel cadeau geven aan uw relaties. Wij hebben een aantal tips voor uw. Geef uw medewerkers een luxe Parker pen met gravering cadeau, ter ere van hun jubileum op het werk. Voor uw medewerkers die een kindje hebben gekregen geeft u een knuffel met daarop uw bedrijfsnaam. Tegen het einde van het jaar geeft u uw relaties een wijngeschenkset om uw waardering te laten blijken.

Cadeau artikelen bestellen bij van Heijster

Bestel cadeau artikelen eenvoudig via onze website. Geef al uw wensen aan ons door via de website. Wilt u het artikel liever eerst even in het echt bekijken? Vraag dan een sample aan via onze website. Mocht u tijdens het bestellen vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Dopper Original [450 ml]
Vanaf
7,73
(53)
Topper
  • CO2-neuteraal geproduceerd
Wijnset [4-delig]
Vanaf
7,54
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Charles Dickens laptoptas
Vanaf
81,43
  • Zeer luxe, lederen laptoptas
Soho business RPET 15.6" laptop tas PVC vrij
Vanaf
21,96
Op = Op
Dopper Glass [400 ml]
Vanaf
10,68
  • Bedrukking in full colour
Dopper Insulated [350ml]
Vanaf
16,95
(2)
  • Bedrukking in full colour
Dubbelwandige waterfles
Vanaf
5,22
(2)
Kleine oplage
  • Deze fles kan volledig rondom bedrukt worden