Mega lasergravering voor een extra groot resultaat

Waarschijnlijk ben je wel bekend met lasergravering? Zo niet, dan zullen we het nog even kort voor je uitleggen. Lasergravering is een druktechniek waarbij je als het ware jouw logo of tekst in een artikel kan laten laseren. Hierdoor verdwijnt de toplaag en wordt de onderlaag van het artikel zichtbaar. Deze inscriptie geeft relatiegeschenken een zeer luxe uitstraling, waardoor het perfect geschikt is om te kiezen bij een eindejaarsgeschenk of jubileumcadeau.

Met de mega lasergravering kunnen we lasergravering toepassen op een extra groot drukvlak. Uniek voor de promotionele markt, maar binnen handbereik voor jou! Laat jouw relatiegeschenk graveren door middel van een mega lasergravure en verras hiermee je relaties.

Tip: met lasergravure is het mogelijk je relatiegeschenken te personaliseren met op ieder artikel een andere naam. Dat maakt het nog extra persoonlijk!

Verras je relaties nu ook met een uniek en persoonlijk relatiegeschenk voorzien van een spectaculaire mega lasergravering. Ontdek het assortiment dat geschikt is voor mega lasergravering hieronder en kies een geschenk dat bij jou past. Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat!