Originele giveaways bedrukt met uw logo en/of tekst

Giveaways zijn opvallende, verrassende, nuttige en/of grappige weggevertjes voor uw medewerkers, collega's, vrijwilligers, scholieren, zakenrelaties enzovoorts. In het ruime assortiment van Van Heijster Relatiegeschenken vindt u altijd een giveaway geschenk dat aansluit bij uw wensen. Zoals populaire promotiepennen en promotiesleutelhangers. Eenmaal bedrukt met uw logo en/of tekst transformeert u dit om naar een zeer gewaardeerd presentje voor collega, zakenrelatie of vrijwilliger!

Diverse bedrukte promotietextiel

Tussen ons promotiemateriaal vindt u onder andere promotie tassen, jacks en caps. Laat uw logo, slogan of andere opdruk op een relatiegeschenk bedrukken om een uniek artikel in handen te hebben. Verhoog bijvoorbeeld de samenhorigheid met bedrukte T-shirts. Denk bijvoorbeeld aan uw personeel die op de beurs staat. Dan is het natuurlijk wel zo mooi als iedereen dezelfde soort kleding draagt met eenzelfde soort uitstraling. Niet alleen oogt dit professioneel ook zorgt dit voor herkenbaarheid. 

Bedrukte giveaways voor op de beurs

Eenmaal op de beurs is het belangrijk om originele giveaways uit te delen. Maar hoe zorgt u voor het achterlaten van een blijvende indruk bij de beursbezoeker? Kijk hierbij goed naar uw wensen als bedrijf zijnde maar ook die van de beursbezoeker zelf. Wat past én bij uw bedrijf én bij de beursbezoeker? Bepaal op basis hiervan een passende giveaway die opvalt. Denk bijvoorbeeld aan een leuke humoristische inhaker zoals het weggeven van kerstmutsen in de decembermaand of het uitdelen van een solar waaier tijdens de zomerperiode. Humor doet het altijd goed en wordt te allen tijde gewaardeerd.

Giveaways voor ieder moment

Uiteraard zijn giveaways niet alleen interessant voor op een beurs. Gezien ons brede assortiment reiken de mogelijkheden van praktische beurs giveaways tot aan leuk aandenken voor bruiloften. Zoals bedrukte of gegraveerde sleutelhangers; dat is altijd een goede keus. Maar ook miniaturen en luxe pennen doen het altijd goed. Op zoek naar iets speciaal? Bekijk dan diversen gadgets!

Bestel snel en eenvoudig online

Heeft u eenmaal een keuze gemaakt? Dan kunt u eenvoudig en snel uw favoriete giveaway bij ons op de website bestellen. Vergeet hierbij niet het gewenste type, de kleur en de bedrukking aan te geven. Uiteraard is het aantal ook van groot belang. Wilt u alvorens de bestelling toch graag weten hoe de bedrukking op het product eruit ziet? Vraag dan gratis een proefdruk aan! Dan ontvangt u altijd het product zoals u het voor ogen heeft en komt u nooit voor verassingen te staan. Wenst u graag hulp bij het uitkiezen van een passend relatiegeschenk of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!