Top 10 relatiegeschenken tips voor kapsalon, beautysalon of nagelstudio

Bent u op zoek naar relatiegeschenken en promotiemateriaal voor uw kapsalon, beautysalon of nagelstudio? Bekijk nu ons uitgebreide assortiment!

Uitgebreid assortiment bedrukte verzorging- en beautyproducten

Bedank uw klanten met een geschenkje dat past bij de beauty- en verzorgingsbranche en geef uw relaties een aandenken mee. Het logo en de bedrijfsnaam van uw studio of salon blijft zo onder de aandacht. Om extra op te vallen wilt u als schoonheidsspecialist natuurlijk een relatiegeschenk met bedrukking geven dat ook echt wat te maken heeft met uw werk of hobby. Met ons aanbod aan originele en unieke relatiegeschenken is dat geen probleem. Wij maken u graag wegwijs! 

Top 10 populaire ‘beauty, body & health’ bedrukte Relatiegeschenken

Van Heijster Relatiegeschenken heeft een heel uitgebreid assortiment en misschien vindt u het lastig om een geschikt relatiegeschenk voor uw kapsalon, beautysalon of nagelstudio te vinden. Daarom hebben we hieronder een top 10 gemaakt van de tien meest bestelde relatiegeschenken door bedrijven in de beauty en gezondheidsbranche:

1. Nagelvijlmapje vanaf € 0,29 | Meer nagelvijlen 
2. Make-up Spiegel (groot) vanaf € 0,49 | Meer spiegels
3. Flesje handgel vanaf € 0,49 | Meer verzorging
4. Uitklapbare haarborstel          vanaf € 0,65 | Meer haarborstels
5. Lippenbalsem vanaf € 0,44 | Meer lippenbalsem
6. Nagellak vanaf € 2,05 | Meer verzorging
7. Balpen Lipstick vanaf € 0,29 | Meer balpennen
8. Hartvormig zeepje vanaf € 0,45 | Meer zeepjes
9. 3-maandskalender vanaf € 1,55 | Meer kalenders 
10.   Kauwgompakje (12 stuks) vanaf € 0,48 | Meer kauwgom

 

Bestel uw bedrukbare relatiegeschenkeneenvoudig online

U ziet het: u bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar relatiegeschenken voor de beauty- en gezondheidsbranche. Wilt u meer van onze bedrukbare artikelen zien? Bekijk dan ook onze persoonlijke & veiligheidsartikelen met bedrukking of ons assortiment bedrukbare persoonlijke verzorgingsartikelen. U kunt alle producten in ons assortiment zo origineel en persoonlijk maken als u zelf wilt. Bepaal zelf hoe de geschenken bedrukt moeten worden en geeft uw wensen eenvoudig en snel door. Wij sturen u een gratis digitale drukproef toe na ontvangst van uw bestelling. Zo weet u precies hoe uw artikel eruit komt te zien.

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag en geven persoonlijk advies op maat.