Zakelijke geschenken

Geschenken voor uw zakenrelaties

Door het hele jaar heen zijn er verschillende periodes waarbij u uw relaties een zakelijk geschenk kunt geven. Kerst- en eindejaar zijn populaire momenten om zakelijke geschenken uit te delen. Maar ook het begin van de zomervakantie is een goed moment om uw relaties een geschenk te geven en hen een fijne vakantie te wensen, denk bijvoorbeeld aan trolleys. Wereldwijd wordt uw logo dan gezien! Natuurlijk hoeft u niet altijd aan deze periodes vast te houden en kunt u uw relaties ook gewoon een geschenk geven omdat u graag uw waardering wilt laten blijken.

Laptoptassen, wijngeschenken, luxe pennen

Zakelijke geschenken voor uw relaties zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Een laptoptas is een mooi geschenk voor uw zakenrelaties en zal dagelijks worden gebruikt. Bedrukt met uw logo is dit geschenk bovendien regelmatig zichtbaar als uw relatie naar zijn of haar werk reist. Maar ook bij zakelijke meetings van uw relatie zult u zichtbaar zijn door de laptoptas.

Het ultieme zakelijk geschenk is toch wel een wijnset, ook die hebben wij in ons assortiment. Van luxe wijnsets tot handige wijnaccessoires. Een luxe pen is toch wel een van de populairste zakelijke geschenken en heeft een chique uitstraling. Als u de pen laat graveren is het beeld helemaal compleet. Met dit zakelijke geschenk zit u nooit verkeerd.

Houdt u zich bezig met mvo en wilt u dit ook met uw zakelijke geschenken uitstralen dan zijn onze groene relatiegeschenken wellicht wat voor u. 

Zakelijke geschenken laten bedrukken

Zorg er voor dat u top-of-mind bent bij uw relaties door uw geschenk te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Voor een extra zakelijke uitstraling kiest u voor gravering. Een deel van onze luxe pennen kan worden gegraveerd, bijvoorbeeld een aantal pennen van Parker. Parker pennen staan voor kwaliteit en stijl, en zijn daardoor het ideale zakelijke geschenk.

Relatiegeschenken online bestellen

U kunt zakelijke geschenken gemakkelijk online bestellen via onze website. Kies een relatiegeschenk naar wens en geef in een paar simpele stappen uw voorkeuren aan ons door. Wilt u het product eerst even vasthouden? Bestel dan een sample via onze website. Heeft u vragen over een van onze zakelijke geschenken? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij uw keuze voor het perfecte geschenk. Ook kunnen wij u een offerte op maat maken.