Notitieblokken bedrukken kleine oplage

Wilt u Notitieboekjes afnemen in kleine aantallen? Laat Notitieboekjes bedrukken in een kleine oplage en verblijd uzelf of uw relatie met een praktisch en gepersonaliseerd geschenk! Staffels van 50 stuks of lager.

Sorteer op

19 producten

Notebook Desk [A5]
Vanaf
€ 1,40
(5)
Topper
 • Bedrukking in full colour
Correctbook Forever Gamebook
Vanaf
€ 25,69
 • Bedrukking in full colour
Correctbook Hardcover [A5]
Vanaf
€ 17,12
Notitieboek van koffiebonen [A5]
Vanaf
€ 1,94
Tarwestro notitieboek [A5]
Vanaf
€ 1,38
Anti-bacteriële notitieboek met pen [A5]
Vanaf
€ 1,91
Correctbook [A5]
Vanaf
€ 10,71
Duurzaam
 • Bedrukking in full colour
RPET Notitieboekje [A5]
Vanaf
€ 1,66
 • Bedrukking in full colour
Correctbook [A6]
Vanaf
€ 9,00
 • Bedrukking in full colour
Kyoto notitieboek cover [A5]
Vanaf
€ 11,75
 • Bedrukking in full colour
Bamboe notitieboekset [2-delig]
Vanaf
€ 4,32
 • Gravering van logo of tekst mogelijk
Notitieboek Big Page [A4]
Vanaf
€ 3,65
(1)
 • Bedrukking in full colour
Charles Dickens notebook [A5]
Vanaf
€ 1,80
Notebook set Eco
Vanaf
€ 3,06
(1)
 • Bedrukking in full colour of gravering
Notitieboek Impress
Vanaf
€ 5,21
Correctbook Pocket
Vanaf
€ 7,71
 • Bedrukking in full colour
Correctbook [A4]
Vanaf
€ 13,37
 • Bedrukking in full colour
Notitieboek Kurkprint [A5]
Vanaf
€ 1,93
(1)
 • Praktisch boekje met gelinieerd papier
Notitieboek Class [A5]
Vanaf
€ 2,18

Bedrukte bureauartikelen relatiegeschenken

Bent u op zoek naar praktische geschenken om weg te geven aan uw relaties? Wat dacht u van bedrukte bureauartikelen? Met een kantoorartikel verblijd u niet alleen uw relatie, maar vergroot u ook uw naamsbekendheid omdat uw naam en/of bedrijfslogo dagelijks in beeld zal komen. U kunt bijvoorbeeld documentmappen laten bedrukken of handige schrijfmappen met opdruk cadeau doen. Bij Van Heijster bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar bedrukbare bureauartikelen. Ook als u op zoek bent naar bedrukte notitieboekjes en deze wilt afnemen in kleine aantallen.

Bedruk uw notitieboekjes met uw naam en/of logo

Wat voor werk u ook doet, het is altijd handig om een notitieblok op het bureau te hebben liggen. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw relaties. Daarom zijn bedrukte notitieboekjes uitstekend om in te zetten als relatiegeschenk waar u menig relatie zeker mee zult verblijden. Door uw naam en/of logo op het notitieblok te laten drukken zult u vaak in beeld komen en kunt u profiteren van een groot bereik. 

Een professionele uitstraling met gepersonaliseerde notitieboekjes 

Door de notitieboekjes te bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of logo en deze uit te delen al uw medewerkers stimuleert u de onderlinge verbondenheid. Bovendien creëert u, door de huisstijl op deze manier terug te laten komen, een uniforme en professionele uitstraling. U kunt helemaal zelf bepalen hoe u de notitieboekjes bedrukt wilt hebben. Bovendien kunt u kiezen uit A6, A5 en A4 formaat; en kunt u dus zelf kiezen hoe groots u het aanpakt. 

Bestel uw notitieboekjes in kleine oplage online

Heeft u al een keuze kunnen maken? Dan kunt u uw bedrukte notitieboekjes eenvoudig en snel online bestellen; óók als u de notitieboekjes wilt laten bedrukken in een kleine oplage (staffels van 50 stuks of lager). Bij de bestelling kunt u exact aangeven wat uw wensen zijn. Ook heeft u de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende drukproef aan te vragen. Zo weet u precies hoe het notitieblok met bedrukking eruit komt te zien en wat u kunt verwachten. U komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan.

Heeft u door het brede assortiment niet meer goed zicht over wat u graag wilt? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een offerte op maat. Dat kan door te bellen of door gebruik te maken van onze live chat. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste notitieblokken met bedrukking