Notitieblok bedrukken met logo

Altijd aanwezig zijn op het bureau van uw klant? Dan bieden de bedrukte notitieblokken van Heijster Relatiegeschenken uitkomst.

Sorteer op

24 producten

Stationery set Top [14-delig]
Vanaf
€ 2,91
Memomapje Esaki
Vanaf
€ 2,92
 • Bedrukking in full colour
Notitieboek Rockpaper [A5]
Vanaf
€ 2,25
Kartonnen schrijfset met stationary
Vanaf
€ 2,92
 • Bedrukking in full colour
Memoboekje All-in
Vanaf
€ 0,37
 • Altijd handig om bij de hand te hebben
Notitieblok [A5]
Vanaf
€ 0,40
(5)
Topper
 • Eén van de meest gebruikte artikelen
Gerecycled papier notitieblok
Vanaf
€ 1,13
Kubusblok [10x10 cm]
Vanaf
€ 3,74
 • Bedrukking in full colour
Notitieblok Hardcover
Vanaf
€ 0,91
Notitie/memoboekje Smile
Vanaf
€ 0,57
Notitieblok [A6]
Vanaf
€ 0,24
(9)
Topper
 • Eén van de meest gebruikte artikelen
Notitieblok ALL-in-one
Vanaf
€ 1,57
Memoboekje Paper
Vanaf
€ 0,13
 • Bedrukking in full colour
Memohouder Huis
Vanaf
€ 2,38
(1)
 • Met gekleurde post-its en memoblok
Notitieboekje zelfklevende memo
Vanaf
€ 0,89
Notitieblok [A4]
Vanaf
€ 0,71
 • Handig promotioneel geschenk
Topblok
Vanaf
€ 1,39
 • Bedrukking in full colour
Notitieblok EcoTop
Vanaf
€ 0,71
Desk Pad 59.4X42 Cm
Vanaf
€ 2,44
Zelfklevend memoblok [7x7,5 cm]
Vanaf
€ 0,16
 • Bedrukking in full colour
Boekenlegger met sticky notes
Vanaf
€ 0,22
Memoboekje Memory
Vanaf
€ 0,36
 • Bedrukking in full colour
Zelfklevend memoblok [10x7,5 cm]
Vanaf
€ 0,20
(1)
 • Bedrukking in full colour
Notitieblok Hardcover Custom
Vanaf
€ 1,81

Notitieblok bedrukken? Het kan bij Van Heijster

Een notitieblok bedrukt met logo is een origineel en praktisch geschenk waar u veel relaties blij mee kunt maken. De notitieblokken zijn volledig naar wens te bedrukken. Zo kunt u uw notitieblokken met logo laten bedrukken voor het vergroten van uw naamsbekendheid. Op iedere pagina en bij iedere notitie zal uw opdruk in beeld komen. Dat noemen wij nog eens profiteren van een groot bereik!

Omdat het ook mogelijk is om de notitieblokken in full colour te bedrukken kunt u heel eenvoudig uw huisstijl hierop terug laten komen. Dit is ideaal wanneer u uw bedrukte notitieblokken weg wilt geven aan uw eigen medewerkers.

Heeft u een klein bedrijf? Of heeft u gewoonweg niet zoveel notitieblokken nodig? Wij hebben ook notitieblokken beschikbaar die al te bedrukken zijn vanaf een kleine oplage. Dus laat notitieblokken bedrukken met uw logo, dat komt altijd van pas!

Geef vandaag nog notitieblokjes met logo weg aan uw relaties

Altijd aanwezig zijn op het bureau van uw klant? Dat kan heel eenvoudig met uw eigen bedrukte notitieblokjes. De kladblokken kunnen op ieder moment weggegeven worden. De bedrukte notitieblokjes zijn extra leuk wanneer u deze combineert met een bedrukte pen. Dit complete geschenk is een perfecte weggever op open dagen of tijdens cursussen en seminars. De ontvanger kan uw geschenk dan direct in gebruik nemen. Daarnaast is de gepersonaliseerde notitieblok ook handig om als kantoorartikel te gebruiken in uw organisatie voor extra professionele uitstraling. Voor een extra luxe uitstraling combineert u de notitieblokken met Parker pennen

Notitieblokken laten drukken: A6, A5 en A4 formaat

Hoe groots pakt u het aan? Afhankelijk van de doelgroep kan u ervoor kiezen een klein notitieblok te laten bedrukken, voor een snelle krabbel of het neerpennen van een telefoonnummer, of juist een groot blok – al dan niet gelinieerd – waarop veel meer kan worden geschreven. Natuurlijk is er op een groot notitieblok meer ruimte voor de opdruk van uw logo en bedrijfsgegevens dan op een kleinere variant. Dit verschil ziet u echter ook in de prijs, dus weeg goed af welke variant uw doelgroep sneller in gebruik zou nemen! 

Uw gepersonaliseerde notitieblok altijd op maat bedrukt

U kunt eindeloos variëren met het bedrukken van notitieblokken, van een stijlvolle bedrukking in één kleur tot een opvallende bedrukking in full colour. Bij Van Heijster kunt u altijd u notitieblokken naar wens bedrukken. Vraag ook een digitale drukproef aan. Hierop kunt u precies zien hoe de bedrukte notitieblok eruit komt te zien. Ideaal wanneer u nog niet helemaal zeker bent van uw bedrukking. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.