Calculators bedrukken

Laat uw relaties zien dat ze op u kunnen rekenen. Kies uit diverse rekenmachines, die u allen kunt laten bedrukken met uw logo, tekst en/of naam.

Sorteer op

9 producten

Drijvende sleutelhanger Square
Vanaf
€ 0,19
Op = Op
Calculator
Vanaf
€ 1,68
  • Bedrukking in full colour
Schrijfmap met dualpower calculator [A4]
Vanaf
€ 15,15
  • Bedrukking in full colour
Rekenmachine phone
Vanaf
€ 3,01
  • Bedrukking in full colour
Houten rekenmachine Eugene
Vanaf
€ 10,70
  • Bedrukking in full colour
Bureaucalculator London
Vanaf
€ 4,01
  • Onmisbaar op uw bureau
Liniaal met calculator [20 cm]
Vanaf
€ 2,19
  • Bedrukking in full colour
Bamboe rekenmachine
Vanaf
€ 3,87
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Zakcalculator Gens
Vanaf
€ 1,50
  • Bedrukking in full colour

Op een bedrukte rekenmachine kunt u rekenen

Een rekenmachine is een handig geschenk om op het bureau te hebben liggen, maar ook wanneer u op zakenreis bent of een klant bezoekt is een rekenmachine geen overbodige luxe. De rekenmachine is dan ook zeer geschikt als zakelijk geschenk voor uw partners en relaties, maar ook voor uw eigen klanten is de rekenmachine een praktisch geschenk om te ontvangen. U kunt de rekenmachine ook symbolisch inzetten door uw relaties te laten zien dat zij op u kunnen ‘rekenen.’ Door de rekenmachine met logo en/of tekst te bedrukken, geeft u deze een persoonlijke touch die zeker gewaardeerd wordt.

Een rekenmachine relatiegeschenk met iets extra’s

Een rekenmachine kan meer zijn dan alleen een rekenmiddel. In ons assortiment hebben wij veel rekenmachines die voorzien zijn van extra functies. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rekenmachine met notitieblokje, waar u snel berekeningen op kunt schrijven of een rekenmachine met memostickers. Of het nu gaat om een geschenk voor scholieren of voor zakelijke relaties, u vind altijd een rekenmachine die precies bij uw doelgroep past.

Uw rekenmachine met opdruk binnen 8 werkdagen in huis

Zo ziet u dat u met een bedrukte rekenmachine alle kanten op kunt. Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven hoe u de rekenmachine wilt laten bedrukken. Uiteraard kunnen wij dit ook telefonisch met u doornemen. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een digitale drukproef ter goedkeuring. Pas na uw goedkeuring zullen wij uw relatiegeschenk rekenmachine bedrukken. U heeft deze dan al binnen acht werkdagen in huis!