Mijn drukproef controleren

Natuurlijk is het belangrijk dat je weet of de opdruk goed op het gekozen product geplaatst wordt. Daarom maken wij voor jou altijd een gratis digitale drukproef.

 

Digitale drukproef per e-mail 

Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar jouw account. Klik op de link en je ziet de digitale drukproef. Deze drukproef is een pdf-document dat het ontwerp weergeeft van het gekozen relatiegeschenk met jouw opdruk. Persoonlijke controle op deze drukproeven is zeer belangrijk, zo weet je precies hoe jouw artikel er met opdruk uit komt te zien. Wil je dit document bewaren? Dan kun je het document opslaan of printen. 

 

Wij verzoeken je het ontwerp nauwkeurig te controleren op:

• tekst
• lettertype
• lettergrootte
• opdrukkleuren
• naam- en adresgegevens

 

Akkoord drukproef
Je hebt het document nauwkeurig gecontroleerd en je hebt geen opmerkingen, klik dan op -akkoord-. Wij sturen je een orderbevestiging toe met vermelding van de verzenddatum en gaan je opdracht uitvoeren. Heb je (nog) geen account?  Beantwoordt de mail dan simpelweg met 'akkoord'. 

 

Niet akkoord drukproef
Heb je nog opmerkingen? Plaats deze in het hiervoor bestemde veld. Je klikt op -niet akkoord-.

Wij verwerken jouw opmerkingen en je ontvangt een nieuwe drukproef. Bij onduidelijkheden nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Heb je (nog) geen account? Beantwoordt de mail dan met jouw opmerkingen en je ontvangt van ons een nieuwe drukproef. 

 

Voorkom vertraging
Indien de drukproef niet akkoord is, wordt er een nieuwe drukproef gemaakt. Deze vertraging kan gevolgen hebben voor de haalbaarheid van de door jou gewenste leverdatum. Geef daarom bij het plaatsen van de order de gewenste leverdatum aan ons door, dan kunnen we daar rekening mee houden. Check de leverdatum op de orderbevestiging die je ontvangt na goedkeuring van de nieuwe drukproef. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op: de kleuren op de digitale drukproef zijn niet bindend. Dit komt doordat onder andere de beeldschermkwaliteit en beeldschermresoluties geringe afwijkingen in de vaste kleurwaarden kunnen geven. Alle producten worden daarentegen in volle kleuren, zo dicht mogelijk naar de opgegeven kleurwaarden, bedrukt.

 

Aan de drukproef kunnen geen rechten worden ontleend.