Klachten 

 

Annuleren

 

Wil je jouw bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 0478 557 300 of info@vanheijster.nl. Geef hierbij duidelijk aan om welk ordernummer het gaat en welk deel van de order je wenst te annuleren.

Let op: Als je je bestelling wilt annuleren na de orderbevestiging, brengen wij 25% van de orderwaarde in rekening. Dit geldt als tegemoetkoming in de uitvoering van de overeenkomst (voorbereidingen, bestellingen bij derden, opslag van goederen etc.). Na het accorderen van de drukproef is het niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen of te annuleren, aangezien het bedrukkingsproces dan al in volle gang is. Omdat er hierbij sprake is van maatwerk, vervalt het herroepingsrecht. 

 

Retourneren

 

Artikelen die persoonlijk van aard zijn, dat wil zeggen bedrukt, gegraveerd of anders gepersonaliseerd naar de doorgegeven wensen van de opdrachtgever/consument, vallen buiten het herroepingsrecht omdat er dan sprake is van maatwerk. Deze artikelen mogen niet zonder opgave van redenen worden geretourneerd aan Van Heijster.

Wanneer Van Heijster schriftelijk heeft ingestemd met het retourneren van artikelen dienen deze te worden verzonden naar het afgesproken adres. Wanneer er geen adres is afgesproken kan het volgende adres worden aangehouden:

 

Van Heijster retouren 
Noorderhof 14, 
5804 BV Venray

 

Vermeld hierbij altijd je bedrijfsnaam, contactpersoon en klantnummer, tenzij anders afgesproken.

Vergeet niet om hier duidelijk "Retourzending" te vermelden.

 

Herroepingsrecht

 

Er geldt geen bedenktijd voor gepersonaliseerde artikelen: wanneer het orderproces na akkoord van de opdrachtgever/consument wordt gestart vervalt het herroepingsrecht automatisch. Voor artikelen die niet persoonlijk van aard zijn, dat wil zeggen op geen enkele wijze gepersonaliseerd, geldt de standaard bedenktijd van 14 kalenderdagen na verzenddatum. Hiervoor dient het herroepingsformulier* compleet te worden ingevuld, inclusief de Track & Trace informatie van de retourzending. Zowel de kosten voor het retour sturen van de onbedrukte artikelen als de oorspronkelijke transportkosten van de bestelling worden niet gecrediteerd. Van Heijster behoudt het recht om 5% van het netto orderbedrag te belasten voor de handelingen die gedaan moeten worden, waarbij een minimumbedrag van € 15,- exclusief BTW geldt.

 

* Je ontvangt het herroepingsformulier bij ons schrijftelijk akkoord om de artikelen te retourneren.