Festival zonnebrillen bedrukken

Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment te bedrukken festival zonnebrillen. Diverse kleuren(combinaties), festival zonnebrillen met gekleurde glazen of olieglazen en zelfs duurzame festival zonnebrillen met logo. Welke festival zonnebril laat jij bedrukken? Uiteraard ontvang je eerst een digitale drukproef.

Sorteer op

7 producten

Microvezeltasje voor een zonnebril Clean
Vanaf
€ 0,28
Zonnebril Glass
Vanaf
€ 0,91
(1)
Op = Op
  • Zomers promotieartikel
Zonnebril June
Vanaf
€ 1,85
Tarwevezel en bamboe zonnebril
Vanaf
€ 3,53
Koffie Zonnebril
Vanaf
€ 2,59
Nieuw
Zonnebril Retro
Vanaf
€ 0,62
(1)
Drijvende brillenband
Vanaf
€ 0,92

De festival zonnebril met logo is extreem populair

Wanneer het festivalseizoen van start gaat zijn de zonnebrillen met logo niet aan te slepen. Menig bedrijf dat de naamsbekendheid tijdens de zomermaanden wil vergroten, laat sport en vrije tijdsartikelen bedrukken en de festival zonnebril met logo komt vaak als winnaar uit de bus. Je kunt festival zonnebrillen met logo bedrukken maar kunt ook voor een andere opdruk kiezen. Andere opties zijn bijvoorbeeld festival zonnebrillen bedrukken met slogan of de naam van jouw bedrijf. Belangrijk is dat je merk herkenbaar is.

Festival zonnebrillen bedrukken en weggeven

Zijn de festival zonnebrillen met logo bedrukt? Afhankelijk van jouw doel en doelgroep kies je een aantal evenementen waar je de met logo bedrukte festival zonnebrillen weggeeft. Zo zorg je ervoor dat de festival zonnebrillen met opdruk ook daadwerkelijk bij de juiste groep mensen terecht komen. Dit geldt niet alleen voor de festivalbezoekers zelf maar ook voor het onlinenetwerk. Eén van de pluspunten van festival zonnebrillen met bedrijfslogo is namelijk dat vergeleken met andere bedrukte relatiegeschenken de festival zonnebrillen met logo vrijwel direct op de vele foto’s op Instagram verschijnen.

Welke festival zonnebril laat jij bedrukken?

Het zal wellicht niet al te makkelijk zijn om te kiezen welke festival zonnebril je laat bedrukken. Er is namelijk ontzettend veel keuze. De te bedrukken festival zonnebrillen verschillen niet alleen van elkaar qua design maar ook qua (glas)kleur. Zo zijn er een aantal prachtige retro ontwerpen, deze festival zonnebrillen met logo zijn de laatste tijd erg in trek. Felle kleurtjes zijn extra zichtbaar en zo zorgen opvallend gekleurde festival zonnebrillen voor nóg meer aandacht. Daarnaast kun je ook houten zonnebrillen bedrukken, deze doen het heel goed bij de nieuwe generatie festivalgangers.

Festival zonnebrillen bedrukken bij Van Heijster

Via ons onlinebestelsysteem kun je goedkope zonnebrillen met logo laten bedrukken waarmee jouw merk bij grote groepen festivalgangers onder de aandacht komt. Via een paar eenvoudige stappen geef je aan welke festival zonnebrillen bedrukt dienen te worden, hoeveel bedrukte festival zonnebrillen je nodig hebt en welke opdruk er op de brillen komt. Wanneer de bestelling rond is, ontvang je eerst een digitale drukproef. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij een festival zonnebril bedrukken waarmee jij tevreden bent en je doelen behaalt. Pas na goedkeuring gaan wij jouw festival zonnebrillen met logo bedrukken. Voor vragen neemt je contact met ons op.