Waar wij voor staan - Sharing

Een duurzame wereld creëren we samen. en als ondernemers kunnen wij een grote impact maken op ons milieu. Wij vinden het daarom belangrijk om niet alleen zelf goed bezig te zijn, maar ook onze klanten deze mogelijkheid te geven. Daarom hebben wij een veelzijdig duurzaam aanbod relatiegeschenken in ons assortiment. Hiermee kan iedere ondernemer met iedere budget een duurzaam relatiegeschenk uitzoeken en werken we samen aan een beter milieu.

Eco Choice: -30% eco materiaal


Dit zijn de meest toegankelijke eco relatiegeschenken. Ze bevatten een combi van natuurlijke en niet-natuurlijke materialen. Hierdoor vallen ze vaak in een wat lager budget en zijn ze ook voor de kleine portemonnee toegankelijk.

Eco Choice: 30% en 60% eco materiaal


Bij deze selectie artikelen is het aandeel duurzame materialen iets groter. Dit zie je dan ook al snel terug in de algehele uitstraling van deze geschenken. Met name materialen, zoals bamboe, hout en katoen zal je hierin terugzien.

 

Eco Choice: 60% - 100% eco materiaal


In deze selectie vind je relatiegeschenken die bijna volledig uit eco materiaal  bestaan. Dit aanbod is zeer veelzijdig en kan uit verschillende natuurlijke grondstoffen zijn gemaakt. Ook hebben deze artikelen direct een natuurlijke uitstraling, waardoor dit gelijk in het oog zal vallen bij omstanders.