Waar wij voor staan - Social

Naast dat we met 'Sourcing' kijken naar onze keten, kijken we ook nog naar wat wij verder voor de maatschappij kunnen betekenen. Ook hierbij hebben wij ervoor gekozen om de krachten te bundelen en zijn samenwerkingen aangegaan met merken en organisaties die de samenleving steunen.

Dopper


Iedereen kent de Dopper drinkflessen wel en daarbij horend ook de filosofie achter Dopper, namelijk het uitbannen van single-use plastic. Ook wij tekenden in 2021 de Dopper Wave.

Hiermee sloten wij ons aan bij de missie van Dopper en banden in eerste instantie het single-use plastic uit ons bedrijf. Er valt op dit gebied nog veel te winnen en daar staan wij zeker samen met Dopper voor in.

 

Correctbook


Correctbook is een organisatie dat niet alleen duurzame notitieboekjes verkoopt, maar hiermee ook het onderwijs in Afrika helpt stimuleren. Met ieder verkocht boekje wordt er weer schoolmateriaal opgestuurd naar Afrika.

Hiermee komt het doel van Correctbook om het tekort aan schoolmateriaal in dit werelddeel tegen te gaan steeds dichterbij en daar helpen wij uiteraard graag aan mee.