0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Relatie cadeau: bedrukte cadeaus voor uw relaties

Op zoek naar een cadeau voor uw relaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment met relatie cadeaus. Of u nu op zoek bent naar kleine aantallen of luxe geschenken wij hebben voldoende keuze voor u. Bovendien kunt u de relatie cadeaus ook laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Goed voor de verhoging van uw naamsbekendheid. Wilt u liever uw slogan of een pakkende reclame boodschap op het relatie cadeau laten bedrukken dan kan dat natuurlijk ook.

Originele, luxe en duurzame relatie cadeaus

Met ons uitgebreide aanbod hebben wij altijd een cadeau dat geschikt is voor uw relatie. Tegen het einde van het jaar delen bedrijven verschillende geschenken uit aan hun klanten en medewerkers. Maar ook relaties worden zeker niet vergeten. Luxe geschenken passen goed bij het einde van het jaar. Laat zien dat u uw relaties waardeert door ze een cadeau te geven.  

Bent u een keer op zoek naar iets nieuws om te geven aan uw relaties? Dan hebben wij ook diverse originele relatiegeschenken voor u in ons aanbod. Verras uw relatie met een origineel cadeau zoals een mini koelkast voor in de auto of een picknickmand volledig gevuld met bestek en andere benodigdheden.

Vindt u het steeds belangrijker om ‘groen’ zaken te doen? Dan kunt u ook kiezen voor onze duurzame relatie cadeaus.

Relatie cadeau bedrukken

U kunt bij ons relatie cadeaus naar wens laten bedrukken. Kies er voor om het cadeau met uw logo te laten bedrukken. Het voordeel van de relatie cadeau met bedrukking is dat uw naam wordt verspreid. Naast dat u uw relaties blij maakt met een geschenk haalt u er zelf ook nog een voordeel uit. Wij maken in onze drukkerij gebruik van verschillende soorten druktechnieken om de relatie cadeaus voor u te bedrukken. De mogelijkheden voor bedrukking verschillen per product, kijk op onze website voor de actuele mogelijkheden.

Online bestellen bij van Heijster

Bestel uw relatie cadeaus eenvoudig via onze website. Binnen een aantal stappen kunt u al uw wensen aan ons doorgeven. Wij staat voor u klaar met een persoonlijk advies en een offerte op maat. Heeft u tijdens het bestellen vragen dan kunt u dus altijd contact met ons opnemen. Voordat wij uw bestelling geen bedrukken, ontvangt u van ons een gratis drukproef ter controle. Na uw goedkeuring zullen wij de bedrukking van uw relatie cadeau in gang zetten. 

(12 artikelen gevonden)
Terug naar boven