Trolley's bedrukken

Met de bedrukte trolley's is uw bereik groter dan u verwacht. Kies uit een ruim assortiment en profiteer van internationaal bereik.

Sorteer op

6 producten

Laptop Trolley
Vanaf
€ 41,71
  • Bedrukking in full colour
Boodschappentas Trolley
Vanaf
€ 45,78
  • Bedrukking in full colour
Opvouwbare trolley Tiny
Vanaf
€ 12,46
Nieuw
  • Bedrukking in full colour
Koeltas Trolley
Vanaf
Speciale prijs € 9,33 Normale prijs € 16,16
Op = Op
  • Bedrukking in full colour
Trolley Rimple
Vanaf
€ 74,69
  • Bedrukking in full colour of gravering
Trolley Pivot
Vanaf
€ 47,47
  • Bedrukking in full colour of gravering

Tassen met bedrukking

Bedrukte tassen zoals reistassen met bedrukking, bedrukbare rugzakken of bedrukte trolleys, zijn niet alleen praktische geschenken om weg te geven aan uw relaties, ze kunnen daarnaast ook ingezet worden om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Met de bedrukte trolleys is uw bereik groter dan u verwacht. Kies uit een ruim assortiment en profiteer van internationaal bereik.

Trolley met bedrukking als relatiegeschenk

Een trolley is een luxe geschenk dat met veel waardering ontvangen zal worden. Dankzij uw trolley met opdruk kunnen uw relaties zich soepel op het vliegveld en hun (zaken)reis bewegen. Laat zien dat u uw relaties waardeert met een chic geschenk. Laat uw trolleys bedrukken of zelfs graveren bij Van Heijster en u heeft een luxe relatiegeschenk in handen waarmee u uw zakelijke relaties zeker gaat verrassen! Bovendien kunt u, door de rolkoffer te bedrukken met uw naam, logo en/of slogan, profiteren van een groot, internationaal bereik en toont u uw naam aan een lastig te bereiken doelgroep.

Vergroot uw naamsbekendheid met een bedrukte trolley 

Een trolley is niet alleen een leuk en praktisch relatiegeschenk voor klanten, prospects en partners, het is ook een ideaal middel om de naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie te vergroten. Gaan u en/of uw medewerkers vaak op vakantie? Door de trolley te bedrukken met uw bedrijfsnaam, brengt u uw naam op het vliegveld en in het buitenland onder de aandacht. Met een subtiele bedrukking voorkomt u dat u op een al te opvallende manier reclame maakt. U kunt ook kiezen voor een koffer met een gegraveerd metalen plaatje – dat is nog eens een stijlvolle manier van promotie maken!

Tips en ideeën voor beurzen en evenementen

Als u weleens up een grote beurs geweest ben, is het u vast wel opgevallen dat er behoorlijk wat bezoekers rondlopen met een trolley. Op deze manier hoeven zij namelijk alle samples, folders, catalogi en visitekaartjes die ze ontvangen niet te dragen. Erg handig. Bovendien biedt dit u een goede kans om hier slim op in te spelen. Als organisator of sponsor van de beurs kunt u een bedrukte trolley weggeven of uitlenen aan bezoekers die geen rolkoffer of congrestas bij zich hebben. Bezoekt u samen met uw team de beurs? Laat dan uw koffers bedrukken met uw eigen bedrijfsnaam of logo. Zo valt u ook als bezoeker op! 

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie of wilt u graag persoonlijk advies van één van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder met uw bestelling.