Bedrukte bodywarmers Bodywarmer bedrukken

Stijlvol jezelf beschermen tegen de kou? Dat kan met onze bodywarmers! Ontdek hieronder het volledige assortiment.

Sorteer op

13 producten

Pallas gewatteerde bodywarmer voor dames
Vanaf
€ 32,22
  • Bedrukking in full colour
Sol's Bodywarmer Viper
Vanaf
€ 29,70
  • Bedrukking in full colour
Sol's Bodywarmer softshell Rallye heren
Vanaf
€ 27,08
  • Bedrukking in full colour
B&C Bodywarmer Heren
Vanaf
€ 29,26
Sol's Bodywarmer Victoire heren
Vanaf
€ 61,24
  • Bedrukking in full colour
B&C bodywarmer Expert Pro Unisex
Vanaf
€ 40,13
  • Bedrukking in full colour
Sol's Bodywarmer Equinox Pro unisex
Vanaf
€ 21,11
  • Bedrukking in full colour
B&C Zen Bodywarmer Dames
Vanaf
€ 29,26
Pallas bodywarmer Gewatteerd Heren
Vanaf
€ 32,22
  • Bedrukking in full colour
Sol's Bodywarmer Wave heren
Vanaf
€ 28,20
  • Bedrukking in full colour
Sol's Bodywarmer Norway unisex
Vanaf
€ 13,36
Sol's Bodywarmer Road unisex
Vanaf
€ 21,59
(1)
  • Bedrukking in full colour
B&C bodywarmer Explorer Unisex
Vanaf
€ 41,34

Op zoek naar bedrukte bodywarmers?

Van Heijster Relatiegeschenken is hét adres voor het bedrukken van uw bodywarmers. Laat de bodywarmers bedrukken met uw eigen logo en in alle mogelijk kleuren tegen de scherpste prijzen. Opdruk in de eerste kleur is gratis en we sturen u altijd een digitale drukproef ter controle: zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Verwarm uw relaties met een bodywarmer met opdruk en ervaar hoe uw bereik groeit door middel van promotiemateriaal.

Bodywarmers met opdruk van uw logo

Een goede, lekker warme bodywarmer doet uitstekend dienst als bedrijfskleding. Niet alleen voor mensen in het bedrijf waar u werkt, maar zeker ook voor zakelijke relaties die vaak op plaatsen werken waar het nogal koud kan worden. Denk aan magazijnmedewerkers of collega’s van de buitendienst. Ook in bepaalde branches wordt de bodywarmer vaak gedragen om warm te blijven: de bouwsector is typisch zo’n tak waarin een bedrukte bodywarmer een onmisbaar kledingstuk is.

Promotiekleding die tegen een stootje kan

De bodywarmers in het assortiment van Van Heijster zijn heavy duty werkkleding. Dat betekent dat ze tegen een stootje kunnen, maar ook dat ze bijvoorbeeld wind- en waterafstotend zijn én en goede, dikke voering hebben. Zo krijgt de drager het niet koud, ook niet in het gure weer dat Nederland vaak teistert in de wintermaanden. Een bodywarmer met opdruk is daarom het perfecte item voor uw promotieteams op straat. Door uw logo groot op de achterzijde te laten bedrukken valt het team al van een afstand op – ook in een drukke winkelstraat.

Bodywarmers bedrukken in kleine oplage

Één van de grote voordelen van de bodywarmer is dat u het artikel al vanaf een aantal stuks kan laten bedrukken. Zo kunt u ook kleinere ploegen voorzien van een luxe bodywarmer met opdruk. Zoals altijd is bestellen heel gemakkelijk. Wanneer u nog vragen heeft, op zoek bent naar een bodywarmer die niet tussen bovenstaande artikelen staat of een kortere levertijd verlangt, neem dan contact op met onze ervaren medewerkers. Zij helpen u graag vrijblijvend verder!