Energiebesparende relatiegeschenken

Bekijk hieronder onze energiebesparende relatiegeschenken. Bedrukt met jouw logo en/of tekst. Met onze geschenken laat je zien dat je aan het milieu denkt en tegelijkertijd geeft men minder geld uit! Een win-win situatie voor jou en jouw relaties, medewerkers en/of klanten. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Help een handje met energiebesparende artikelen

Alles wordt steeds duurder. Van de dagelijkse boodschappen tot de energierekening. Samen gaan we door een moeilijke tijd, maar we kunnen het met z’n allen ook makkelijk maken voor elkaar. Wanneer je als ondernemer jouw relaties een relatiegeschenk cadeau wilt doen, kun je kiezen voor een energiebesparende artikel. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte solar charger of een heerlijke fleece deken om de dagen iets warmer te maken.

Energiebesparende relatiegeschenken: goed voor mens en milieu

Met het schenken van energiebesparende artikelen laat je zien dat je mensen graag een handje helpt in deze moeilijke tijden. Het is een klein gebaar dat veel impact kan maken. Bovendien is een energiebesparend artikel niet alleen iets voor deze periode. Met deze geschenken zal je het milieu een handje helpen. De geschenken zorgen ervoor dat de impact op de natuur minder groot is. Denk bijvoorbeeld aan een douchetimer, die je helpt water te besparen. Dit is niet alleen goed voor de energierekening, maar ook voor het milieu. Een betekenisvol geschenk waar je als duurzaam ondernemer impact mee maakt!

Op elk vlak een passend besparingsartikel

Het aanbod voor energiebesparende artikelen is zeer divers. Je vindt hier veel gadgets die je helpen besparen. Zoals een solar charger, waardoor je minder stroom hoeft te verbruiken. Een douchetimer, dat je water en gas helpt besparen. En daarnaast bestaat het assortiment en warme en sfeervolle geschenken, zoals kaarsen en dekens die je helpen de donkere en koude dagen draagbaar te maken. Uiteraard kunnen al deze geschenken bedrukt worden met jouw eigen logo of tekst. Hiermee laat jij een persoonlijke noot achter op het geschenk en werk je tegelijkertijd aan je naamsbekendheid.

Wij helpen je graag verder

Via de website kun je heel eenvoudig je energiebesparende geschenken bestellen. Hier kun je op je eigen gemak al jouw wensen aangeven. Uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies op maat. Wij zullen samen met jou op zoek gaan naar een passend geschenk met de perfecte bedrukking. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je van ons een digitale drukproef. Hierop kun je precies zien hoe het geschenk met opdruk eruit komt te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan jouw wensen voldoet.