4 creatieve voorbeelden van kerst relatiegeschenken

4 creatieve voorbeelden van kerst relatiegeschenken

Over iets meer dan een maand breekt de mooiste tijd van het jaar weer aan: Kerstmis! Hierbij denken wij aan lekker eten, heerlijke kerstmuziek en samen zijn met familie en vrienden. Ieder jaar weer, maar het blijft leuk. Net als de vertrouwde kerstgeschenken die met Kerst weer op kantoor binnenstromen. Om te zorgen dat u niet ieder jaar hetzelfde kerstgeschenk weggeeft aan de werknemers, helpen wij u in dit artikel met vier creatieve voorbeelden van kerstgeschenken!

Zelfgemaakte kerstkaarten

Wellicht lijkt het ouderwets maar tegelijkertijd is dit een prachtig geschenk: een zelfgemaakte kerstkaart! Laat uw creativiteit de vrije loop en knip, plak en ontwerp eigen kerstkaarten. Zo kunt u de kerstkaart geheel in de eigen bedrijfsstijl maken waardoor deze origineel en creatief overkomt! Ofwel - gegarandeerd een leuk en bijzonder geschenk welke bij veel van uw partners en relaties een mooie lach op het gezicht tovert.

Kerst GeschenkdoosGeschenkdoos tasje Kerst

Met de kerst geschenkdoos bepaalt u zelf welke geschenken erin de tas komen. Alleen de sfeervolle kerstverpakking hebben wij voor u uitgezocht. Met deze verpakking kunt u het zo gek maken als u zelf wilt, van het toevoegen van een heerlijke doucheset tot aan hulpmiddelen voor in de keuken. De kersttas is voorzien van een 3D kerstman, rendier of sneeuwpop met op de achtergrond sneeuwvlokkenprint

Adventshuis Kerst

Adventshuis Kerst

Met het adventshuis wordt het aftellen naar de feestdagen nog leuker! Het adventshuis heeft diverse laatjes en hokjes met nummering, waarmee de ontvanger net als met een ‘traditionele’ adventskalender af kan tellen in december. Elke dag mag er een hokje met een cadeautje erin open. Het is een feestelijk geschenk voor jong en oud en heeft een sfeervol uiterlijk. Hierdoor kan het huisje ook prima gebruikt worden als woon/kerstaccessoire. Indien gewenst is het adventshuis te bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of logo.

Wijn- en champagne set

Wijn en champagne set

Een ander geschenk welke het erg goed doet tijdens Kerst en Oud en Nieuw is een wijnset of een champagne set. Deze set heeft het beide! Met de roestvrijstalen accessoires voor zowel wijn als champagne heeft u namelijk een luxe geschenk in handen voor al uw relaties. De set is tweedelig en bestaat uit een gecombineerde schenktuit inclusief stop en aparte champagnestop. Daarnaast zorgen wij voor een mooie en bijpassende geschenkdoos zodat u hieraan niet meer hoeft te denken.

Op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor de Kerst maar bent u hét perfecte geschenk nog niet tegengekomen? Neemt dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag bij het zoeken van het juiste kerstgeschenk!