Goodiebag inspiratie: onze top 5 geschenken die niet mogen ontbreken

Goodiebag inspiratie: onze top 5 geschenken die niet mogen ontbreken

Goodiebags zijn een geweldige manier om je gasten te bedanken en ze iets leuks mee naar huis te geven. Het is eigenlijk een cadeautje in een cadeautje. Dubbel zo leuk dus! En het fijne is: goodiebags zijn geschikt voor iedere branche én iedere gelegenheid. Maar wat stop je nu in zo’n goodiebag? Ga je voor simpel maar goed, of pak je echt uit met originele geschenken? Geen zorgen, wij helpen je op weg! Hier zijn onze top 5 geschenken voor in een goodiebag. Genoeg inspiratie om dé perfecte goodiebag samen te stellen om jouw gasten omver te blazen. 


Wat is een goodiebag?

Een goodiebag is een tas vol met kleine verrassingen, monsters, relatiegeschenken en promotieartikelen die je gratis weggeeft bij een evenement of speciale gelegenheid. Maar een goodiebag is meer dan een tasje met leuke spullen. Het geheim van een goodiebag? Goede inhoud, afgestemd op de doelgroep of thema van het evenement, en gegeven op het juiste tijdstip. Want het uitdelen van een goodiebag hoeft niet per se aan het eind van een evenement, maar kan ook makkelijk aan het begin. Denk aan een goodiebag bij de start van een beurs vol handige gadgets zoals een notitieboekje, pen en flesje drinken of een luxe goodiebag vol mini’s aan het eind van een productlancering. Of een vakantie goodiebag voor al je medewerkers aan het begin van de zomer. Kortom: met de juiste inhoud en timing maak je met jouw goodiebag pas écht indruk.  


1. Stil de lekkere trek in stijl

Oké, laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van snacks? Met een goodiebag gevuld met eten scoor je altijd punten. Voeg een paar lekkere snacks toe aan je goodiebag en je zit sowieso goed. Prikkel de smaakpapillen van je gasten om meteen een goede indruk te maken. Wat dacht je van lokale snacks om een voorproefje van je stad of dorp te geven? Dit kan natuurlijk van alles zijn, van ambachtelijke bonbons, een heerlijk stuk kaas of een lokaal gebrouwen biertje. Mensen zijn dol op het ontdekken van nieuwe dingen. En zo laat je zien dat je extra moeite hebt gedaan. Wil je het persoonlijk maken? Laat een lekkere reep chocolade bedrukken met je eigen logo of boodschap. Zo breng je jouw merk of bedrijf subtiel extra onder de aandacht en val je letterlijk in de smaak!


2. Duurzame dorstlessers

Duurzaamheid is hot! Dus een duurzame goodiebag zal zeker goed ontvangen worden. En vooral tijdens lange evenementen is goede hydratatie belangrijk. Dus waarom voeg je niet iets toe om de dorst van je gasten te lessen? Denk aan trendy herbruikbare waterflessen zoals een Dopper. Praktisch én milieuvriendelijk, een echte win-win situatie! Maar ook een koffie-to-go beker doet het altijd goed. Ze zijn niet weg te denken in de auto, tijdens het wandelen of in het OV. Zeker als je ze laat bedrukken met jouw logo of een boodschap. Een duurzame goodiebag is dus goed voor het milieu en voor jouw naamsbekendheid. 

 


3. Tech gadgets

In een wereld vol technologie zijn tech gadgets altijd een hit. Bovendien komen ze ook overal van pas! Dus  verras je gasten met een gadget goodiebag vol innovatieve en praktische geschenken. Denk aan een powerbank om te zorgen dat mensen nooit meer met een lege batterij zitten, USB-stick en telefoonaccessoires. Of wat dacht je van handige mini-speakers of oordopjes zodat mensen overal van hun favoriete muziek kunnen genieten. Fijn voor onderweg maar ook op het werk. Hoe praktischer het geschenk, des te vaker het gebruikt zal worden door de ontvanger. En laat dat nou precies zijn wat je wilt! 

 


4. Summer vibes goodies

Organiseer je een zomers evenement of wil je jouw medewerkers gewoon blij maken met iets extra’s voor de zomervakantie? Dan is een vakantie goodiebag een aangename verrassing! Vul een strandtas bedrukt met jouw logo of bedrijfsnaam met zomerse items zoals kleurrijke strandballen, frisbees, festival zonnebrillen en strandlakens. Hoe leuk is het om deze gepersonaliseerde items in parken, aan het strand of in het buitenland terug te zien? Met een vakantie of zomerse goodiebag, boost je jouw naamsbekendheid én creëer je een band met je personeel en zakenrelaties.

 


5. Inspiratie voor de geest

Sta je met jouw bedrijf vaak op (vak)beurzen en evenementen? Stel dan een luxe goodiebag samen met relatiegeschenken die de creativiteit stimuleren. Denk aan een handig notitieboek met een bijpassende pen zodat bezoekers gelijk aantekeningen kunnen maken, kleurrijke post-its om elke brainstormsessie op te fleuren. Maak het helemaal af met een boek van één van de gastsprekers of een inspirerend boek over ondernemerschap. Zo geef je bezoekers niet alleen praktische giveaways, maar ook de tools om aan de slag te gaan met alle kennis die ze hebben opgedaan op de beurs of het evenement. 


Goodiebag samenstellen?

Zoals je kunt lezen zijn er ontzettend veel manieren om een originele goodiebag samen te stellen. We hopen dat je zo voldoende goodiebag inspiratie hebt opgedaan om zelf aan de slag te gaan. Dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop, ontdek ons uitgebreide assortiment en maak die goodiebags onvergetelijk! Heb je nog vragen of wil je hulp bij het samenstellen van een leuke goodiebag? Dan helpen we je natuurlijk graag.