Luxe alternatieven voor het kerstpakket

Luxe alternatieven voor het kerstpakket

Veel organisaties geven aan het eind van het jaar een kerstpakket aan het personeel: een leuke attentie als blijk van waardering. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers vooral blij worden van de verrassing en van de waardering die ze krijgen. Een persoonlijk cadeau waar goed over nagedacht is valt bij het personeel dan ook het meest in de smaak. Van Heijster biedt dit jaar dan ook geen traditionele kerstpakketten aan, maar wel toepasselijke alternatieven voor het kerstpakket met een persoonlijke touch! Dit zijn de mogelijkheden:  

Brievenbuspost; het kerstpakket voor thuiswerkersCharles Dickens pen graveren

Helaas was 2021 voor geen enkel bedrijf een gewoon jaar. Vanwege de corona-crisis moesten talloze medewerkers het afgelopen jaar voornamelijk vanuit huis werken. Het contact met leidinggevenden en collega’s wordt hierdoor onvermijdelijk minder en juist nu is het daarom belangrijk om deze medewerkers in het zonnetje te zetten. Bij van Heijster is het deze Kerst daarom mogelijk om een mooi brievenbusgeschenk te geven en deze door ons bij de hardwerkende thuiswerkers te laten bezorgen. Kies bijvoorbeeld voor luxe Charles Dickens pennen met opdruk met een gegraveerde boodschap als kerstpakket alternatief of geef een toffe gadget zoals onze multifunctionele solar charger met logo.

Bekijk ook onze kerstpakketten die door de brievenbus kunnen!

Alternatief kerstpakket met mega lasergraveringWijnkist bedrukken

Van Heijster werkt sinds kort met een nieuwe techniek waarbij we een extra groot bedrukkingsvlak kunnen graveren: mega lasergravering. Wij bieden de mogelijkheid om je kerst- of eindejaarsgeschenk met deze techniek te graveren, zodat je de boodschap van de organisatie aan de medewerkers nog beter kunt overbrengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe aluminiumwijnkist inclusief wijnfles met bedrukking, waarvan je de bovenkant kunt graveren met je bedrijfslogo en boodschap?

Op naam personaliseren voor extra impactSpeaker personaliseren

Medewerkers kunnen een kerstcadeau vooral waarderen als erover nagedacht is en het persoonlijk is. Wij maken het daarom mogelijk om ieder kerstgeschenk écht persoonlijk te maken door ze op naam te laten personaliseren. Zo kunnen zowel het wijngeschenk als de luxe pennen op naam gepersonaliseerd worden. Ook de populaire drinkfles bedrukbare Dopper Steel en onze mooie en duurzame bamboespeaker is volledig te personaliseren.

Alternatief voor kerstpakket thuis laten bezorgen

In de bijzondere tijd waarin we nu leven is een groot kerstfeest op kantoor, waarbij iedereen zijn of haar kerstgeschenk in ontvangst neemt, waarschijnlijk niet mogelijk. Gelukkig bieden wij bij van Heijster de service ‘delivery forward aan’. Dankzij deze service worden de bestelde relatiegeschenken voor slechts €7,50 exclusief BTW netjes thuisbezorgd bij de eindontvanger!

 

Onze duurzame kerstpakketten

Bekijk ook onze duurzame kerstpakketten. Deze pakketten zijn al volledig samengesteld en zijn goed voor mens, milieu en dier. Met deze duurzame kerstpakketten maak je impact. Impact op de wereld en impact op de medemens. Onze duurzame kerstpakketten zijn al samengesteld en direct online te bestellen. Heb je liever een eigen duurzaam kerstgeschenk? Ook hierbij helpen wij je graag.

Medewerkers verrassen met een alternatief kerstpakket? Neem contact op!

Wil jij je medewerkers dit jaar ook (thuis) verrassen met een origineel alternatief voor het traditionele kerstpakket? Bestel dan in onze uitgebreide webshop of neem contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

folder-open Blog