Personaliseren op naam voor een echte connectie

Personaliseren op naam voor een echte connectie

Een relatiegeschenk is een persoonlijk geschenk, waarmee je jouw doelgroep extra kunt verrassen. Over het algemeen worden relatiegeschenken bedrukt met het logo of de bedrijfsnaam van een onderneming, maar wist je dat je de relatiegeschenken ook kunt personaliseren met de namen van de ontvangers? Hiermee wordt het een extra persoonlijk geschenk. Wij vertellen je graag alles over het personaliseren van relatiegeschenken.

De meerwaarde van personaliseren

Waarom zou jij je relatiegeschenken personaliseren met de namen van de ontvangers? Daar zijn verschillende redenen voor. Allereerst zorgt het personaliseren op naam ervoor dat je een persoonlijk geschenk in handen hebt, specifiek voor die relatie.

Wanneer de relaties een geschenk ontvangen waar hun naam op gedrukt staat zullen zij deze langer bewaren en gebruiken. Niets is namelijk leuker dan bijvoorbeeld het drinken uit een bedrukte waterfles met naam.

Daarnaast zorgt het personaliseren ook voor een stukje extra hygiëne. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van mokken. Wanneer hier de namen van je medewerkers op staan, kunnen ze elk iedere keer hun eigen mok gebruiken. Zekere in de huidige tijden is dit een welkome uitkomst.

Personaliseren: welke technieken zijn mogelijk

Het personaliseren van relatiegeschenken kan op verschillende manieren. Eén van de populaire druktechnieken en ook één van onze favorieten is het bedrukken door middel van digitale print. Digitale print werkt als een soort printer, waardoor je kan genieten van een unieke full colour opdruk om iedere artikel.

Een ander druktechniek dat personaliseren mogelijk maakt is gravering. Gravering is in tegenstelling tot digitaal print kleurloos. Bij gravering wordt namelijk de bovenlaag van het artikel weg gelaserd, waardoor de onderlaag van het artikel zichtbaar wordt (soms is deze wel voorzien van een kleur). Met name pennen zijn populaire om te graveren. Hiermee wordt het geschenk niet alleen persoonlijk, maar krijgt het ook een luxe uitstraling.

De techniek die je kiest voor het personaliseren is dus sterk afhankelijk van het relatiegeschenk dat je kiest en de uitstraling dat je wilt hebben voor dat artikel.

Niet alleen op naam…

Bij het personaliseren van relatiegeschenken wordt er meteen gedacht aan het personaliseren op naam, maar wist je dat er voor meer mogelijk is. Eerder las je al over digitaal print. Met digitaal print is het naast het personaliseren op naam bijvoorbeeld ook mogelijk om te personaliseren met een foto. Met name voor speciale evenementen en feesten is dit een unieke vorm van bedrukken.

Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor een persoonlijke tekst. Wij vinden het bijvoorbeeld erg leuk om een persoonlijke kerstwens op een relatiegeschenk te laten drukken. Hiermee wordt het kerstgeschenk extra persoonlijk. Maar de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos.

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over het personaliseren van relatiegeschenken of wens je een persoonlijk advies op maat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.