Vuursteen aanstekers bedrukken

Hoeveel moderne aanstekers er ook op de markt komen, de vuursteen aansteker blijft een nostalgisch product. Wil jij jouw relaties verrassen met een knisperende vuursteen aansteker? Bekijk het assortiment vuursteen aanstekers, allemaal te bedrukken met jouw bedrijfsnaam, logo of een pakkende slogan.

Sorteer op

3 producten

BIC® aansteker Mini
Vanaf
0,68
Nieuw
  • Made in europe
BIC® aansteker Maxi
Vanaf
0,84
(3)
Nieuw
  • Made in europe
BIC J25 Digital wrap aansteker
Vanaf
0,94
  • Made in europe

Vuursteen aanstekers als weggevers

Voor beurzen, opendagen, festivals en andere evenementen zijn bedrukte aanstekers bij uitstek de meest populaire giveaways. Vuursteen aanstekers zijn een goedkope optie om heel veel mensen tegelijk te bereiken en aan jouw naamsbekendheid te werken. Het is dan ook geen verrassing dat veel bedrijven die gadgets en weggevers met bedrukking inzetten om aan branding te doen kiezen voor vuursteen aanstekers. De vuursteen aanstekers zijn multi-inzetbaar én universeel. Dit betekent dat de vuursteen aansteker voor diverse doelgroepen relevant is. Je hoeft dus niet per se na te denken voor welke doelgroep je vuursteen aanstekers bedrukt, al is dit wel belangrijk wanneer je beslist wát er op de vuursteen aansteker gedrukt wordt.

Aanstekers met vuursteen voor diverse gelegenheden

Wanneer je op zoek bent naar passende bedrukte relatiegeschenken met logo neem je een aantal belangrijke factoren mee in je overweging. Wat is het doel van de geschenken en voor hoeveel mensen wil je weggevers bedrukken? De grootte van de te bereiken doelgroep maakt voor bedrukte vuursteen aanstekers niet uit. Omdat je goedkope aanstekers met logo kunt bedrukken, blijft de investering per relatiegeschenk namelijk laag. Het kan wel zo zijn dat je gepersonaliseerde aanstekers wilt bedrukken voor een speciaal evenement, bijvoorbeeld als aandenken aan een jubileum of bruiloft. In dit geval wil je  wellicht fullcolour aanstekers bedrukken om vuursteen aanstekers met een mooi geprinte afbeelding aan gasten mee te geven.

De opdrukmogelijkheden van vuursteen aanstekers

Een van de vele voordelen van vuursteen aanstekers is het grote drukoppervlak. Vuursteen aanstekers kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde bedrukt worden met jouw logo of een slimme slogan. Hierdoor ziet zowel de gebruiker als een persoon aan de zijlijn de opdruk op de vuursteen aansteker. Of het nu een mooie tekst ter herinnering van een onvergetelijk moment is of het strakke logo van jouw business: op de vuursteen aansteker is het duidelijk te zien en niemand kan eromheen.

Bestel jouw vuursteen aanstekers bij Van Heijster

Door middel van tampondruk en zeefdruk kunnen vuursteen aanstekers bedrukt worden in diverse kleuren, digitaal printen maakt fullcolour bedrukking mogelijk. Het bestelproces is eenvoudig. In een paar stappen geef je aan hoeveel vuursteen aanstekers bedrukt worden met de door jou gekozen opdruk. Wanneer de bestelling afgerond is, ontvang je een digitale drukproef ter goedkeuring. In dit voorbeeld zie je precies hoe de door jou uitgekozen vuursteen aanstekers met opdruk eruit komen te zien. Is het naar wens? Dan beginnen wij snel met vuursteen aanstekers bedrukken! Uiteraard kun je de vuursteen aanstekers ook zonder opdruk bestellen. Voor vragen neem je contact met ons op.