Agenda's bedrukken

Bekijk hier diverse agenda's voor het jaar 2023. Bedrukte agenda's zijn ideale geschenken voor uw personeel, (potentiële) klanten en overige relaties.

Sorteer op

1 product

Zakagenda Wire-O
Vanaf
€ 0,68
(1)
  • Toont ook weeknummers

Agenda’s bedrukken voor 2023

Bedruk bureau agenda’s en zakagenda’s voor 2023. Het perfecte promotiemateriaal voor op kantoor dat gemakkelijk in de tas wordt gestoken en in gebruik wordt genomen. U bedrukt agenda's goedkoop en snel bij Van Heijster; ga voorbereid het nieuwe jaar in met een bedrukte agenda voor u, uw personeel en/of uw zakelijke relaties. Kies uit veel verschillende agenda’s: van handige zakagenda tot luxe lederen uitvoering.

Een papieren agenda, kan dat nog?

Natuurlijk zijn er steeds meer mensen die een digitale agenda gebruiken, maar onderschat de groep die de voorkeur geeft aan een papieren versie niet. Voor veel mensen is het handmatig noteren van afspraken en gebeurtenissen een onmisbare handeling, omdat ze zich hierdoor de afspraak beter weten te herinneren. Ook kan van een agenda de batterij niet op gaan: wel zo handig om altijd en overal je notities te kunnen bekijken. Wilt u een compleet relatiegeschenk geven? Denk dan aan een combinatie agenda bedrukken met en pen.

Bedruk een agenda als eindejaarsgeschenk

Zoekt u nog een weggevertje voor aan het einde van het jaar? Veel bedrijven en organisaties bedanken klanten, personeel, vrijwilligers en andere zakelijke relaties tijdens een feestmaanden met een klein cadeautje. Met een agenda bedrukken geeft u niet alleen een praktisch geschenk weg, u heeft er ook nog eens een effectief promotiemiddel mee in handen. Want wanneer de agenda met logo in gebruik wordt genomen bent u verzekerd van een jaar lang promotie: uw opdruk zal dagelijks onder de aandacht komen!

Agenda's bedrukken, zo werkt het

De agenda's bedrukken kan in full colour optie of met 1,2,3 drukkleuren. Heb je hulp nodig? Wij helpen je graag om de beste bedrukte agenda's voor je te vinden. Heb je je keus gemaakt en wil je een agenda laten bedrukken? Dit kan eenvoudig en snel via onze website. Je bestelt de agenda met logo of tekst op onze website. Wij versturen altijd vooraf een drukproef zodat je zeker bent van het juiste resultaat. Nadat jij de drukproef hebt goedgekeurd starten wij de productie en dan pas dan gaan wij de agenda's bedrukken. Heb je nog hulp nodig? Wij helpen je graag. Neem ook een kijkje bij onze kantoorartikelen zoals bijvoorbeeld notitieboekjes of schrijfmappen om een gecombineerd relatiegeschenk te geven.