Kalenders bedrukken

Het hele jaar door in beeld met bedrukte kalenders. Kies uit divers aanbod en laat jouw bureaukalenders en wandkalenders drukken met jouw logo en/of tekst.

Sorteer op

11 producten

3-maands wandkalender Classic 3
Vanaf
€ 3,80
  • Bedrukking in full colour
Weekblokkalender Full Colour Luxe
Vanaf
€ 2,06
  • Bedrukking in full colour
Weekblokkalender White
Vanaf
€ 1,06
(1)
3-maands bureaukalender
Vanaf
€ 3,48
(5)
  • Bedrukking in full colour
3-maands Bureakalender
Vanaf
€ 2,04
  • Bedrukking in full colour
Memoset weekplanner
Vanaf
€ 1,99
Wandkalender Photoview
Vanaf
€ 3,34
  • Bedrukking in full colour
3-maands kalender Benelux
Vanaf
€ 1,67
  • Perfect voor aan de muur op kantoor
Adventkalender [A4]
Vanaf
€ 2,19
  • Bedrukking in full colour
Omlegkalender Full Colour Luxe
Vanaf
€ 2,13
(2)
  • Artikel wordt voorzien van full colour bedrukking
Adventkalender [A5]
Vanaf
€ 1,93
  • Bedrukking in full colour

Kalenders bedrukken voor 2022

Bedruk bureaukalenders, wandkalenders en omslagkalenders voor 2022. Je denk er misschien niet meteen aan, maar het ideaal promotiemateriaal voor op kantoor en voor op het bureau. Je bedrukt kalenders goedkoop en snel bij Van Heijster; ga voorbereid het nieuwe jaar in met een bedrukte kalender voor jou, jouw personeel en/of jouw zakelijke relaties. Het aanbod is zeer divers: van kleine bureaukalender tot enorme wandkalender. Kies uit velen jouw kalender en laat de kalender bedrukken met jouw eigen design. Allemaal gemakkelijk online te bestellen!

Blijf het hele jaar in beeld met een bedrukte kalender

Een kalender is niet alleen een handig geschenk waar jouw relaties veel aan hebben. Het is ook een zeer effectief promotiemiddel waarmee je ruim een jaar in beeld blijft! Vanaf 1 januari tot en met 31 december kom je met jouw bedrukking onder de aandacht, en dat voor een éénmalige investering. Bedenk daarom goed wat je op de kalender laat bedrukken. Laat bijvoorbeeld de kalenders met logo bedrukken en vergroot hiermee de zichtbaarheid van jouw merk. Of laat de jaarkalenders drukken met een leuke quote of tekst en geef lading aan jouw imago. Hetzelfde effect van kalenders met logo kun je creëren met een bedrukte agenda. Ook hiermee zal je het hele jaar in beeld zijn.

Omlegweekkalender, bureaukalender of wandkalender

Waar hechten jouw relaties meer waarde aan: een kalender waarop snel de datum kan worden afgelezen, of eentje waarop ook afspraken en herinneringen kunnen worden gekrabbeld? Kies in het laatste geval voor een omslagkalender: de omlegweekkalenders zijn al jaren erg populair als eindejaarsgeschenk en zullen, ook in het digitale tijdperk, nog altijd gretig aftrek vinden bij jouw zakelijke relaties! Ook de 3 maandskalender is een populair weggevertje op de zakelijke markt.

Is een kalender niet helemaal wat u zoekt? Overweeg dan eens andere kantoorartikelen, zoals bedrukte notitieboekjes en promotie pennen. Ook hiermee kan je jouw zakelijke relaties op een originele manier bereiken.

Kalenders bedrukken, zo werkt het

De kalenders bedrukken kan in full colour optie of met 1,2,3 drukkleuren. Heb je hulp nodig? Wij helpen je graag om de beste bedrukte kalenders voor je te vinden. Heb je je keus gemaakt en wil je een kalender laten bedrukken? Dit kan eenvoudig en snel via onze website. Je bestelt de kalenders met logo of tekst op onze website. Wij versturen altijd vooraf een drukproef zodat je zeker bent van het juiste resultaat. Nadat jij de drukproef hebt goedgekeurd starten wij de productie en dan pas dan gaan wij de kalenders bedrukken. Heb je nog hulp nodig? Wij helpen je graag. Neem ook een kijkje bij onze kantoorartikelen zoals bijvoorbeeld schrijfmappen om een gecombineerd relatiegeschenk te geven.