Linialen bedrukken

Geef uw relaties een bedrukte liniaal en meet direct uw succes. Bekijk hieronder ons assortiment linialen en maak uw keuze.

Sorteer op

15 producten

Schaalliniaal 15 cm.
Vanaf
€ 0,41
Schaalliniaal 30 cm
Vanaf
€ 0,56
  • Gemaakt van hard PVC
Schaalliniaal 20 cm.
Vanaf
€ 0,47
Kunststof liniaal [15 cm]
Vanaf
€ 0,43
  • Dé weggever op scholen
Bamboe liniaal
Vanaf
€ 0,33
  • Bedrukking in full colour of gravering
Liniaal met gradenboog
Vanaf
€ 0,23
  • Met handige gradenboog en vergrootglas
Memoboekje All-in
Vanaf
€ 0,37
  • Altijd handig om bij de hand te hebben
Liniaal 30 cm Florien
Vanaf
€ 0,22
  • Bedrukking in full colour
Liniaal 5-in-1 [30 cm]
Vanaf
€ 0,84
Liniaal met calculator [20 cm]
Vanaf
€ 2,19
  • Bedrukking in full colour
Liniaal 30 cm Sandra
Vanaf
€ 0,55
  • Bedrukking in full colour
Boekenlegger met vergrootglas
Vanaf
€ 0,21
Flexibele geodriehoek
Vanaf
€ 0,66
Schoolset [15-delig]
Vanaf
€ 1,58
(1)
  • Bedrukking in full colour of gravering
Geodriehoek Nors
Vanaf
€ 0,21
(8)
Topper
  • Wordt iedere (wiskunde) les gebruikt

Bedrukte linialen voor in het onderwijs of in de bouw

Terwijl de rekenmachine flinke concurrentie te verduren heeft van bijvoorbeeld smartphones, heeft de liniaal nog steeds een monopolie als het gaat om het meten van kleine afstanden. Vooral in het onderwijs en in de bouw is dit een onmisbaar hulpmiddel. Ook de geodriehoek wordt in het onderwijs nog veel gebruikt. Daarom is het bedrukken van een liniaal of geodriehoek een uitstekende manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Bovendien kan een liniaal gemakkelijk mee in een direct mailing voor een nog groter bereik.

Linialen bedrukken voor meetbaar succes

Een liniaal is een origineel geschenk dat uw relaties niet snel zullen zien aankomen. Maar het is wel een zeer gewenst geschenk en zal nog lang na ontvangst goed gebruikt worden. Hierdoor profiteert u van meetbaar succes bij het schenken van bedrukte linialen. Het assortiment linialen is zeer divers. Zo vindt u naast de ‘standaard’ liniaal en geodriehoek ook linialen met extra functies. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor liniaal met rekenmachine of een liniaal met post-its. Bij Van Heijster vindt u voor ieder wat wils.

Uw relatiegeschenken bestelt u eenvoudig online

Wilt u een liniaal of geodriehoek bedrukken? Deze kunt u direct online bestellen. Hier geeft u op uw eigen gemak alle wensen aan, zoals aantallen en uiteraard opdruk. U ontvangt altijd een digitale drukproef ter goedkeuring, zodat u precies kunt zien of het eindresultaat aan uw wensen zal voldoen.  Dankzij de lage stuksprijs is de liniaal een zeer effectief geschenk om in te zetten. Bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat, kunt u altijd contact met ons opnemen.