Duurzame kerstpakketten

Welkom in de wereld van duurzame kerstpakketten! Ben je als bedrijf klaar om deze feestdagen een positieve impact te maken? Geef jouw imago of boodschap extra kracht met groene kerstgeschenken. Bekijk hier het uitgebreide aanbod en kies een duurzaam kerstpakket dat jouw personeel direct in de kerststemming brengt én beter is voor de planeet. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Duurzaam kerstgeschenk bestellen voor jouw personeel

Is duurzaamheid voor jouw bedrijf heel belangrijk? Voor ons ook! En een duurzame wereld creëren we natuurlijk samen. Als ondernemers kunnen wij een grote impact maken op het milieu. Daarom hebben wij een veelzijdig én duurzaam aanbod aan kerstgeschenken in ons assortiment. Zo kan iedere ondernemer, groot of klein, met ieders budget een duurzaam kerstpakket uitzoeken. Benieuwd naar alle duurzame geschenken en het verhaal hierachter? Bekijk dan onze eco brochure en het Eco Choice aanbod. 

 

Groene en gezonde kerstpakketten

Duurzame kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten. Denk aan een biologisch kerstpakket vol verantwoorde lekkernijen van merken die zich focussen op duurzaamheid. Maar ook een gezond kerstpakket met lekkere potten pure honing in verschillende smaken. Maar ook een olijfolie pakket of een duurzaam kerstgeschenk met een vogelhuisje en vogelvoer behoren tot de mogelijkheden. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken kun je per pakket het aantal gewenste pakketten hiervan invullen. Zo weet je meteen hoeveel het kost. Hoe meer je afneemt, hoe voordeliger het wordt! Ook staat er uitgebreid beschreven wat er allemaal in het pakket zit, inclusief de afmetingen. Laat je dus inspireren en kies het duurzame kerstpakket dat het beste bij jouw bedrijf en personeel past. Leuk voor jou, ons én de planeet.

 

Maatschappelijk verantwoord en klimaatneutraal geproduceerd

Bij de selectie van onze artikelen voor in de duurzame kerstpakketten kijken we niet alleen naar de artikelen zelf, maar ook naar de ecologische voetafdruk en de verpakking. Daarom zijn alle artikelen zo duurzaam mogelijk verpakt en proberen we zo min mogelijk plastic te gebruiken bij het inpakken. Dit doen we door eco-opvulmateriaal te gebruiken. Zo kunnen we alle duurzame kerstgeschenken veilig vervoeren en zijn we verantwoord bezig. Meer weten over wat wij nog meer doen op het gebied van duurzaamheid? Je leest er hier alles over.

Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar!

Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Zo kun je ten slotte het snelste schakelen en de beste hulp bieden. Om jou op weg te helpen worden in onze FAQ al veel vragen beantwoord. Zit jouw vraag hier niet tussen of heb je vervolgvragen? Dan staat ons team altijd voor je klaar! Telefonisch, via de mail en de chat. Wist je dat we zelfs bij jou op het werk langs kunnen komen? Zo kunnen we alle mogelijkheden direct doorspreken en samen bekijken we welk duurzaam kerstpakket je het beste kunt kiezen om jouw medewerkers, partners en klanten blij te maken deze feestdagen.