Duurzame pakketten

Duurzame kerstpakketten, goed voor mens en milieu. Draag jij je steentje al bij? Vraag jouw offerte aan of bestel direct via de website. Heb je hulp nodig? Bel onze klantenservice via 0478 557 300. Zij staan iedere werkdag graag voor je klaar. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Duurzame kerstpakketten 2022

Wij hebben weer een mooi assortiment in duurzame kerstgeschenken voor 2022 geselecteerd. Met deze duurzame kerstpakketten maak je impact. Impact op de wereld en impact op de medemens. De kerstpakketten zijn biologisch geproduceerd. Er is zo veel mogelijk rekening gehouden met het milieu en dierenwelzijn. We hebben verschillende prijsklassen, wil je helemaal uit pakken met een duurzaam kerstgeschenk? Dan kan je kiezen voor het kerstpakket: Nilo. Heb je een kleiner budget of wil je jouw partners bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar? Dan is het duurzame kerstpakket: Noud de beste keuze. Deze duurzame kerstgeschenken zijn al te bestellen vanaf 8 stuks. Dus ben je ZZP'er en heb je een kleiner budget, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Heb je hulp nodig? Onze verkopers staan graag voor je klaar via 0478 557 300 of mail naar verkoop@vanheijster.nl. Onze verkopers hebben leuke duurzame ideeën.

Duurzaam Kerstgeschenk

Onze duurzame kerstpakketten zijn al samengesteld en direct online te bestellen. Heb je liever een eigen duurzaam kerstgeschenk? Ook hierbij helpen wij je graag. Mail dan naar verkoop@vanheijster.nl. We kunnen een mooi aanbod in duurzame kerstgeschenken voor je maken. Geschenken met een verhaal om je bedrijfsimago meer lading te geven. Ook hebben we geschenken die je direct door de brievenbus van je medewerkers kunnen doen. Bekijk hier ons aanbod.