Waar wij voor staan

Bij Van Heijster vinden wij het niet alleen belangrijk om er te zijn voor onze klanten, maar ook voor onze planeet. Als ondernemers doen we er alles aan om sociale, economische en ecologische verbeteringen door te voeren in de wereld. Stap voor stap komen wij steeds dichterbij een duurzame toekomst. Door iedere dag ons beleid te verbeteren en een duurzame boodschap te verspreiden hopen wij op een beter en schoner milieu. Om dit doel te realiseren hebben wij vier duurzaamheidspijlers waarin wij ons continue ontwikkelen.

We laten ze je hier graag aan je zien.

Onze 4 duurzaamheidpijlers:

Dopper Wave 'Pledge'

In 2021 tekenden wij de Dopper Wave. Hierbij sloten wij ons aan bij de missie van Dopper om single-use plastic de wereld uit te helpen. Door kleine, dagelijkse handelingen aan te passen kunnen we voorkomen dat grote hoeveelheden wegwerpwaterflesjes in onze oceanen belanden.

We beginnen hierbij bij onszelf, maar zullen ook onze omgeving stimuleren mee te doen. Zoals onze duurzaamheidspijler 'Sharing' aangeeft, staat we samen immers sterker.

 

Groene relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken zijn niet alleen goed voor het imago van jouw bedrijf, maar juist ook voor het milieu. Door hiervoor te kiezen zet jij je volledig in voor MVO. 

Om een duurzame keuze makkelijk te maken, hebben wij ons eco aanbod ingedeeld in drie categorieën op basis van het materiaal van het artikel. Lees meer over deze Eco Choices en laat je inspireren.