Goedkope zonnebrillen bedrukken

Winter of zomer, promotie zonnebrillen met logo zorgen er ieder seizoen voor dat jouw merk goed zichtbaar is. Wanneer je veel reclame zonnebrillen wilt uitdelen, wil je natuurlijk goedkoop zonnebrillen met logo bedrukken. Daarom kun je goedkoop zonnebrillen met logo bedrukken vanaf slechts 0,27 euro per stuk.

Sorteer op

6 producten

Tarwestro zonnebril Earth
Vanaf
€ 1,17
Brillenkoker Recycle Leer
Vanaf
€ 8,59
Zonnebril Classic
Vanaf
€ 0,63
(1)
Topper
Zonnebril Glass
Vanaf
€ 0,91
(1)
Op = Op
  • Zomers promotieartikel
Zonnebril Retro
Vanaf
€ 0,62
(1)
Drijvende brillenband
Vanaf
€ 0,92

Steeds meer bedrijven laten goedkoop zonnebrillen met logo bedrukken

Mensen dragen graag zonnebrillen met opdruk en dit blijkt in steeds grotere mate onafhankelijk van het weer te zijn. Het is daarom ook geen verrassing dat wanneer ondernemingen op zoek zijn naar geschikte weggevers, veel bedrijven sport en vrije tijdsartikelen bedrukken en vooral de reclame zonnebril met logo favoriet is. Wat verklaart de populariteit van promotie zonnebrillen met logo? Vergeleken met andere relatiegeschenken is zonnebrillen met logo bedrukken goedkoop. Dit betekent dat je met reclame zonnebrillen een grote groep mensen kunt bereiken – voor een relatief lage investering.

Goedkoop reclame zonnebrillen bedrukken en doelen behalen

Wanneer je tussen diverse bedrukte relatiegeschenken op zoek bent naar die éne ideale giveaway is de kans groot dat je een doel in je hoofd hebt. Dergelijke doelen kunnen zijn: een selectieve groep mensen aanspreken, zakelijke relaties onderhouden of zoveel mogelijk mensen tegelijk targeten. Met goedkoop zonnebrillen met logo bedrukken kun je het eigenlijk allemaal. Het ligt er maar net aan waar en hoe je de promotie zonnebril met logo inzet. Bedenk daarom eerst een strategie en laat naar aanleiding hiervan goedkoop zonnebrillen bedrukken.

Voor welke doelgroep laat je goedkoop zonnebrillen met logo bedrukken?

Promotie zonnebrillen zijn breed inzetbaar. Onderdeel van je strategie is dan ook het bepalen van een doelgroep aan wie je de goedkoop bedrukte zonnebrillen gaat weggeven. Omdat zonnebrillen bedrukken goedkoop is en de reclame zonnebril een universele weggever is, kun je voor bijna iedere doelgroep goedkoop zonnebrillen bedrukken. Als je bijvoorbeeld festivalgangers wilt aanspreken, laat je in grote getalen goedkoop festival zonnebrillen bedrukken en wordt jouw merk door honderden al dan niet duizenden mensen gezien. Voor relatieonderhoud laat je juist stijlvolle houten zonnebrillen bedrukken.

Bestel vandaag nog jouw promotie zonnebrillen met logo

Bij Van Heijster kun je goedkoop zonnebrillen bedrukken én heb je hierbij keuze uit een breed assortiment. De te bedrukken reclame zonnebrillen hebben ieder een uniek design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tijdens het onlinebestelproces geef je aan welke zonnebril goedkoop bedrukt gaat worden en selecteer je hoeveel reclame zonnebrillen je wilt bestellen. Vervolgens geef je aan waarmee wij de zonnebrillen goedkoop bedrukken, bijvoorbeeld met je logo of je slogan. Wanneer de bestelling afgerond is, ontvang je van ons een digitale drukproef. Dit is een voorbeeld van de bedrukte reclame zonnebril. Ga je akkoord? Dan beginnen wij met het bedrukken van je promotie zonnebrillen met logo. Voor vragen kun je contact met ons opnemen.