Paraplu's

Paraplu’s met logo als promotiemiddel. Bedrukte paraplu’s zijn altijd gewaardeerde relatiegeschenken. Vooral in ons regenachtige landje zullen relaties een geschenk als dit waarderen. Doordat de gepersonaliseerde paraplu een veelgebruikt artikel is, geniet u vast en zeker van een groot bereik. U kunt de paraplu met logo bedrukken voor naamsbekendheid, maar u kunt de paraplu ook bedrukken met een leuke en opvallende tekst waardoor u extra goed onder de aandacht komt. U kunt geheel naar wens uw paraplu bedrukken. Zo is het ook mogelijk om de paraplu op meerdere segmenten of zelfs op de handvat te bedrukken!

(71 artikelen gevonden)

Pagina's

Kies uit veel verschillende paraplu’s

Wij bij Van Heijster bieden u graag een ruime keuze aan relatiegeschenken aan. In het assortiment vindt u paraplu’s in verschillende stijlen en kleuren. Daarnaast bevat ons assortiment zowel eenvoudige modellen voor een kleine prijs als hoogwaardige en luxe stormbestendige paraplu's zoals die van het topmerk Senz°. Van opvouwbare paraplu’s voor in de tas tot grote golfparaplu’s, u vindt het hier. Naast de vele paraplu’s bieden wij u ook een selectie poncho’s. De bedrukte poncho’s zijn zeer geschikt om weg te geven als promotioneel artikel.

Paraplu’s in allerlei soorten en maten

Van Heijster beschikt over een grote hoeveelheid paraplu’s. Zo zijn de traditionele paraplu’s ideaal om weg te geven op beurzen of tijdens andere evenementen. Terwijl de stormparaplu’s een prima geschenk zijn om te dienen als een wat luxer relatiegeschenk, bijvoorbeeld voor als jubileumgeschenk of wanneer u echt indruk wilt maken op een relatie. Van Heijster beschikt over een breed assortiment luxe paraplu’s. Geef een relatie bijvoorbeeld een zeer degelijke Senz paraplu en diegene kan de heftigste stormen en zwaarste regenbuien zonder moeite trotseren.

Bedruk uw paraplu’s

Iedere relatie die u een paraplu geeft loopt met uw merk rond zodra het regent. Daarnaast zal deze paraplu ook bij andere bedrijven te zien zijn zodra uw relatie andere afspraken heeft. Hiermee vergoot u het bereik en de bekendheid van uw merk zowel op straat als onder potentiële nieuwe relaties. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om bedrukte paraplu’s uit te delen op beurzen en andere evenementen in de buitenlucht? Dit kan ertoe leiden dat wanneer het regent een groot deel van uw doelgroep rondloopt met een paraplu met uw merk erop! 

Bestel direct en eenvoudig uw paraplu met opdruk online

Kiest u voor een paraplu met of zonder opdruk? Beide zijn eenvoudig via de site te bestellen. Bovendien heeft u de paraplu’s met opdruk binnen 8 werkdagen in huis (tenzij anders vermeld). Bent u er nog niet helemaal uit? Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen u tevens een sample en/of offerte van het gewenste artikel toesturen.