Mondkapjes bedrukken

In deze tijd wordt het steeds normaler om een mondkapje te dragen. Ook in Nederland wordt het dringend advies gegeven om in openbare binnenruimtes een mondkapje te dragen. 

Ben jij op zoek naar mondkapjes voor jouw medewerkers of relaties? Wij hebben verschillende decoratieve mondkapjes in ons assortiment. Laat bedrukken met jouw logo of boodschap.
Let op: het gaat om decoratieve mondkapjes, deze zijn niet geschikt voor medische doeleinden. 

Sorteer op

9 producten

Herbruikbaar gezichtsmasker Katoen
Vanaf
€ 1,66
  • Bedrukking in full colour
Herbruikbaar gezichtsmasker Katoen 3-laags
Vanaf
€ 2,72
  • Bedrukking in full colour
Multifunctionele sjaal custom made
Vanaf
€ 0,68
  • Bedrukking in full colour
Gezichtsscherm
Vanaf
€ 1,50
  • Bedrukking in full colour
Herbruikbaar 2-laags mondkapje met anti-bacterieel filter
Vanaf
€ 2,83
  • Bedrukking in full colour
Ear Saver eco voor gezichtsmaskers
Vanaf
Speciale prijs € 0,16 Normale prijs € 0,30
Op = Op
Herbruikbaar mondmasker met bandje Made in Europe
Vanaf
€ 1,77
  • Bedrukking in full colour
Herbruikbaar gezichtsmasker Made in Europe
Vanaf
€ 1,78
  • Bedrukking in full colour
Herbruikbaar gezichtsmasker
Vanaf
Speciale prijs € 1,79 Normale prijs € 2,39
(1)
Op = Op

Hoe kun je het beste omgaan met mondmaskers?

Het dragen van een mondkapje is nodig om anderen om je heen te beschermen tegen virussen en bacteriën. Voorheen werd gedacht dat de decoratieve mondkapjes ook de drager beschermen, maar dat is niet het geval. Enkel medische mondkapjes hebben dit als primaire functie en deze zijn zeer noodzakelijk in de zorg.

De mondmaskers zijn voorzien van een elastieken band. Deze kan je om je oor hangen of door middel van een gezichtsmasker strap vastzetten. Het is van belang dat je het mondkapje enkel aan de elastieken band vastpakt om te voorkomen dat druppels op je handen terecht komen.  Na het op- en afdoen is het van belang om je handen goed te reinigen om eventuele risico’s zo veel mogelijk te voorkomen.

De herbruikbare mondkapjes zorgen niet alleen voor bescherming, maar zijn ook nog eens beter voor het milieu. Na het dragen zijn deze maskers op 60 graden te wassen (zonder wasverzachter). Hierbij worden de bacteriën gedood en kan het masker weer opnieuw gebruikt worden.

Mondkapjes bedrukken? Dit zijn de mogelijkheden

Wil jij ook jouw doelgroep, klanten en medewerkers beschermen? Dan kan je ze een mondkapje cadeau doen. De mondkapjes in ons assortiment zijn geheel naar wens te bedrukken. Je kunt kiezen voor een subtiele opdruk van jouw logo, maar het is ook mogelijk om een volledig full-colour design om het mondkapje te drukken. Hierdoor zal het gezichtsmasker precies aansluiten bij jouw organisatie. Je laat hiermee niet alleen zien wie je bent, maar ook waar je voor staat. Namelijk het welzijn van de mensen in jouw omgeving.

Wij helpen je de beste mondkapjes voor jouw doel te vinden

Waar, wanneer en voor wie je de mondkapjes wilt bedrukken is ontzettend van belang om de juiste keuze te maken. Wij helpen je graag bij je zoektocht. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Ben je er al wel uit, maar ben je nog niet helemaal zeker over je keuze? Geen probleem. Bij twijfel kan je altijd een vrijblijvende drukproef aanvragen. Dit is een digitaal voorbeeld waarop je precies kunt zien hoe het mondkapje met opdruk eruit komt te zien. Ben je tevreden met de drukproef? Dan kunnen wij heel eenvoudig het drukproces starten. Jouw bedrukte mondkapjes heb je binnen no-time in huis.