Veiligheidsartikelen bedrukken

Altijd veilig de weg op met bedrukte auto- en veiligheidsartikelen. Kies uit een ruim assortiment een artikel dat bij u past. 

(81 artikelen gevonden)

Pagina's

Artikelen voor in de auto en veiligheidsartikelen

Bedruk autoartikelen of veiligheidsartikelen met uw logo, tekst of andere opdruk. Denk aan reflecterende veiligheidshesjes met uw logo op de achterkant: ook in kindermaten voor scholen en verenigingen zoals de scouting is dit een handig artikel om zowel op te vallen als herkenbaar te zijn. Zijn uw relaties veel onderweg in de auto? Een EHBO set of wasset voor in de auto komt altijd van pas. Ontdek het ruime assortiment en houd uw relaties veilig door hen een veiligheidsartikel te schenken.

Veiligheidshesjes bedrukken met uw logo

Een eenvoudige en betaalbare manier om zichtbaar te blijven is door een veiligheidsvest in neon kleuren aan te doen. Met een fluo hesje valt u op, ook in het donker of in drukke gebieden. Handig voor personeel dat in onveiligere omgevingen werkt. Met een veiligheidshesje aan worden werknemers eerder gezien – bijvoorbeeld als zij langs de weg aan het werk zijn of in een magazijn aan de slag gaan. Maar ook voor scholen zijn hesjes onmisbaar op schoolreisje. Laat veiligheidshesjes bedrukken met uw logo, naam of andere opdruk op de borst of de rugzijde om iedereen duidelijk te maken namens welk bedrijf of organisatie de drager is.

EHBO set met opdruk als promotiemateriaal

Een EHBO setje is typisch zo’n artikel dat voor iedere ontvanger handig is: vaak bevat de set pleisters, tape en gaasverband – dingen die altijd handig zijn om in de kast te hebben. Hoewel u als gever natuurlijk niet hoopt dat de ontvanger de EHBO set vaak nodig heeft, is het natuurlijk wel heel fijn dat uw geschenk de helpende hand kan bieden bij een ongelukje. De EHBO sets zijn ook uitermate geschikt om in de auto te hebben liggen. Mocht er onderweg iets gebeuren, dan hebben uw relaties altijd wat pleisters bij de hand!