Badjassen bedrukken

Associeer nu jouw naam of logo met onze zijdezachte badjassen en laat hier jouw logo of naam op drukken. Jouw organisatie zal hierdoor niet snel worden vergeten.

Sorteer op

4 producten

Badjas
Vanaf
€ 12,72
  • Een maat, geschikt voor volwassenen
Badcape Minny
Vanaf
€ 8,92
Badjas baby
Vanaf
€ 12,86
(1)
Badcape Jules
Vanaf
€ 5,31

Een warme ontvangst met je eigen bedrukte badjas

Een badjas met logo is een populair relatiegeschenk. Het wordt niet alleen ingezet als cadeautje bij speciale gelegenheden, zoals het eindejaar. Maar het wordt ook gebruikt als aankleding voor eigen ondernemingen. Denk bijvoorbeeld aan een warm welkom bij een wellnesscentrum met badjassen bedrukt met bedrijfslogo. Dit is niet alleen erg origineel, maar het zorgt tevens voor een professionele uitstraling. Naast wellnesscentra worden de badjassen ook ingezet bij schoonheidssalons en hotels. Hier zijn de badjassen met logo onmisbaar. Naast badjassen worden deze organisaties vaak ook aangekleed met bedrukte handdoeken en t-shirt met logo voor het personeel. Dit maakt het totaalplaatje helemaal compleet.

Laat badjassen bedrukken voor een optimaal resultaat

Wanneer je een badjas laat bedrukken kan je er zeker van zijn dat jouw opdruk herhaaldelijk in beeld komt. Een badjas wordt namelijk niet na gebruik opgeruimd. Jouw relaties zullen de badjas na iedere douchemoment weer gebruiken. Doordat jouw naam vaak in beeld komt, zal deze ook langer blijven hangen. Dit zal je naamsbekendheid zeker ten goede komen. Wil jij badjassen bedrukken voor eigen gebruik? Ook dat zal eerder genoemde voorbeeld met zich mee brengen. Daarnaast zorgt het voor een professionele aankleding van jouw bedrijf. Ook dat zal jouw imago zeker ten goed komen!

Ook voor de allerkleinsten een baby badjas met logo

De badjassen zijn niet alleen leuk om weg te geven aan volwassenen. Ook voor de allerkleinsten is dit praktische artikel onmisbaar. Laat bijvoorbeeld baby badjassen bedrukken met je eigen logo en eventueel een leuke tekst en verras alle kersverse ouders met dit unieke geschenk. Hiermee zet je jouw naam op een unieke manier op de kaart. Bovendien zullen zij je nog lang dankbaar zijn voor dit geschenk. Combineer de badjas voor baby ook met een uniek wellnessgeschenk voor de ouders, zoals een bedrukte badset of ritualspakket. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen je graag verder.

Jouw badjassen met logo eenvoudig te bestellen

Weet jij al hoe jij jouw badjassen wilt laten borduren? Dan kun je heel eenvoudig via de website al jouw wensen aangeven. Vind je het toch lastig en wil je graag even overleggen? Ook dat is geen probleem. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een drukproef. Hierop kun je precies zien hoe jouw badjas met logo of tekst eruit komt te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het verder proces starten. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.